AdamZ Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Witam wszystkich , jak w temacie szukam mapki granic w woj. zachodniopomorskiego, potrzebują taką mapke wstawić do pracy pisanej w Wordzie, i do prezentacji, najlepiej jakby była o zwykła mapka z wyrysowanymi tylko granicami gmin (później musze ją poobrabiać itp). Jakby ktoś taką posiadał prosze o wysłąnie mailem : adamzien@go2.pl Pozdrawiam wszystkich :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 a gugle to co ?? http://images.google.com/images?hl=pl&inla...kie&btnG=Szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamZ Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Dzięki kosmo wszystko ładnie jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Ja polecam tez b. dobra mapke polski: www.pilot.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Ja polecam tez b. dobra mapke polski: www.pilot.pl Mapki wcale nie b.dobre, ledwie siermiężne, looknij jaki zoom one mają :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Kup dzisiejsza GW ;) Jest leksykon miast i gmin zachpom ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Ja polecam tez b. dobra mapke polski: www.pilot.pl Mapki wcale nie b.dobre, ledwie siermiężne, looknij jaki zoom one mają :/ popieram, te mapki sa beznadziejne :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...