cyganos king Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 mam pytanie do wszystkich użytkowników tej karty czy ktoś z was robił taki vmod http://home.arcor.de/bug/berichte/9600tx/s.../startseite.htm sam mam ochotę to zrobic ale chciałbym dowiedziec się czy komuś to się juz udało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 http://217.96.17.209/RAPRA/9600TXmod/9600TXmod.htm (nie dziala 24h/dobe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 mniemam że to twoje dzieło :D miałeś z tym jakieś problemy? karta chodziła stabilnie ? i czy wogle opłaca się robic taki mod? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 OC zwiekszyl sie o pare raptem MHz - moim zdaniem malo oplacalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 no to faktycznie nie opłacalne, kolesie od tego moda pisali że liczba punktów poszła na ponad 5000 ale z drugiej strony nie tylko benchmarkami człowiek żyje moje 4300 smarków wystarcza w zupełności :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Ja robie na niej 4500 pkt :)) Nastepna ma karta to chyba juz cos z serii X800 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 a co zrobiłeś że tyle z niej wyciągasz masz jakieś lepsze chłodzenie czy po prostu lepiej ci się kręci moja ma zegary core 398 mem 309 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDed Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Moja ma dokladnie takie same taktowania (po oc). Wiecej nie chce isc za cholere. BTW czy podlaczacie ta wtyczke zasilajaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 i tak ładnie ci idzie tylko pamięci coś słabo, ja mam zamiar mimo wszystko zrobić tego vmoda zamontować jakiegoś coolera od procka i zobaczymy co da się wycisnąć. Tą wtyczkę podłączasz wtedy gdy twoja płyta nie daje napięcia przez agp, chociaż niektórzy twierdzą że po podłączeniu lepiej się kręci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDed Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Co do OC to wlasnie ram daje najwiekszego kopa wydajnosci, ale na samym rdzeniu dostaje ze 2 tys 3dsmarkow, czyli calkiem niezle. Unreal 2k3 na flyby prawie 180 fps 1024x768, a demo Far Cry 800x600 i max detale i nie zwalnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...