iSantas Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Dostałem kilka dni temu jak długo przeze mnie wyczekiwana karte Radeona 9800se@pro 256 bit wszystko ładnie zainstalowałem i uruchomilem 3dmarka 01 i potem 03 ... i tu mi szczena opadla 01-7.7k 03-3.5k , ale dlaczego taki niskie ?!?! Wiem , wiem procesor mam nie najlepszy , ale i tak powinenem o wiele wiecej wyciagnac ... AA i Anzio wylaczone , format zrobiony ,wszystko w directx i opengl na wydajnosc , w riva tunerze pokazuje 8x1 , bios plyty glownej 1.7 czyli ten co obsluguje poprawnie serie radeonow 9800 ... wiec w czym jest problem ?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 sterowniki z płyty zainstalowane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSantas Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 mam zainstalowane tylko sterowniki omegi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 To zainstaluj sterowniki do AGP z płytki lub ze strony sisa. Wszystko jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 ja tam stawiam na proca masz starego thunderbirda 1 ghz wiec cudow bym sie nie spodziewal, zeby dobic do powiedzmy 5 tauzenow trza miec proca kolo athlona xp 2400 i magistralke pamieci porzadna, a jaka masz apropo magistrale ustawiona ?? i zobacz w smartgarcie czy masz agp x8 i w biosie tez, zreszta ja bym sie nie przejmowal poczekaj na bartlomieja az dojdzie i wtedy jka beda marne wyniki zacznij sie martwic, cos poradzimy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSantas Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 wszystkie sterowniki jezeli chodzi o plyte glowna mam najnowsze i zainstalowane ,AGP jest x8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Mark 2003 jest zależny od proca w niewielkim stopniu. Nie wiem jaką masz szynę na tej płycie - nie chce mi się sprawdzać, ale może masz 133*2Mhz. Ja na swojej płycie mam taką i wyniki mam podobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...