2fast4u Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 witam, chcialbym dowiedziec się za ile moglbym sprzedac maksymalnie taki komputer (oczywiscie zeby nie czekać cale wieki zanim znajdzie sie kupiec): procesor Intel Pentium IV 1.8 pamięć RAM 128 grafika GeForce2 MX/MX400 HDD 40 Gb DVD ROM monitor 17" Hivision glosniki karta sieciowa i reszta jakis rok temu zestaw byl kupiony za ok 2400 + 70 zł za glosniki ile moze byc warty teraz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 1. nie dość że również jesteś z olsztyna to w dodatku masz taką samą xywe jak ja na gg. coś mi tu śmierdzi 2. ten komp chyba powinien zejść za koło 1500zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sentin Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 eheh to i ja sie spytam ;) p IV 1300 128 ram rimm riva tnt 2 cd rom 48x stacja dyskietek (:D) karta sieciowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2fast4u Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Leborg 1. tak, to spisek zakrojony na szeroką skalę :P 2. dzieki. ma ktos jeszcze jakies sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 mów że cchcesz za 1600 zł sprzedac a potem sie taguj i duś każdą złotówke ja tak zawsze robie :D. PAMIĘTAJ ZAWSZE DAWAJ SOBIE ZAPAS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 a IMO to za malo danych podales jaki masz ten ram , dysk , dvd. .....??? dla porownania obadaj se ceny z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sentin Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 eheh to i ja sie spytam ;) p IV 1300 128 ram rimm riva tnt 2 cd rom 48x stacja dyskietek (:D) karta sieciowa ponawiam pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Bez dysku? Jakie mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insomnia Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 uszanowanie, ile mogę dostać Waszym zdaniem za każdą z tych cześci: płyta główna gigabyte ga-7vtxe kt266a procek athlon 1.6 XP 2 x 256 DDR będę wdzięczny za wycenę, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 www.allegro.pl ludzie !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sentin Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Bez dysku? Jakie mobo?bez dysku bo sie popsul :P a nie wiem cyz z mobo czy nie bo nie ammz ielonego pojecia co to ejts mobo o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 mobo - płyta głowna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sentin Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 eee nie pamietam potem sprawdze a jaka byla by cena bez plyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Bez dysku? Jakie mobo?bez dysku bo sie popsul :P a nie wiem cyz z mobo czy nie bo nie ammz ielonego pojecia co to ejts mobo o_O Motherboard :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadek Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Ja proponuję wystawić na aukcji w internecie na Świstak.pl darmowe aukcje i widać że serwis się rozwija. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc312 Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Ja proponuję wystawić na aukcji w internecie na Świstak.pl darmowe aukcje i widać że serwis się rozwija.Wielki minus swistaka jest od 18 lat a allegro chyba nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...