lopik_ Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Chce zrobić VCD i wsadziłem film do TMPGEnc i jag go przerabia to nie pokazuje mi filmu w oknie myślałem że tak ma być i poczekałem do końca i jak nagrałem na cd to nie ma filmu czas idzie a filmu brak help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Co, nikt nie robił VCD tym progsem ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Ciutke wiency szczególików panocu, z jakiego formata, avi, mpeg cy inny może -> znawcam niejest ale sie postarom cosik zaradzić. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 chce zrobić VCD z AVI tym programem i w trakcie robienia powinno pokazywać film i nie pokazuje i w związku z tym nie robi coś jest nie tak help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 http://www.vcd.friko.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...