pipes Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Jedna z tych plyt chce opchnac i nie wiem ktora mam sobie zostawic. Niby Soltek SATA/RAID nowszy, nowoczesniejszy ale jakos mi nie podchodzi ale plytka MSI jest bardzo stabilna, mio ja wspominam.Jakie jest Wasze zdanie na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 sprzedawaj msi wogole nie wiem co to za pytanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 A ja stawałem przed podobnym wyborem: DFI NF2 Ultra Infinity i MSI KT3. Pod młotek poszło DFI. Bo nie opyla się inwestować się już w tą platformę...zbieram kasę na A64 ;) Wzrost wydajnosći jest niewarty tej aksy, a podkręcać proca mogę drut modem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 masz pamięci ddr 400 i szkoda latać na 333. z resztasprzedaj obie i kup takie mobo jak ja mam, jużza 90zł widziałem na allegro na gwarancji, mniej problemów niż z tymi wszystkimi nF2, KT600 i KT333. widzę że masz dysk s-ata, ciekawe jak go będziesz używał na kt3 :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 A ja stawałem przed podobnym wyborem: DFI NF2 Ultra Infinity i MSI KT3. Pod młotek poszło DFI. Bo nie opyla się inwestować się już w tą platformę...zbieram kasę na A64 ;) Wzrost wydajnosći jest niewarty tej aksy, a podkręcać proca mogę drut modem...8O Ciekawe podejscie do tematu...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 taka prawda, 1100zł amd 64 3000+ i 500zł mobo asusa na k8t800 więc pchać 500zł w płytę pod AMD głupio, +500złprocek więc jeszcze 500zł i jest duuużo szybszy 64 bitowiec, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 masz pamięci ddr 400 i szkoda latać na 333. z resztasprzedaj obie i kup takie mobo jak ja mam, jużza 90zł widziałem na allegro na gwarancji, mniej problemów niż z tymi wszystkimi nF2, KT600 i KT333.ta jakie problemy masz z KTXXX za to z SISem sie zdazaja ,a z ecesem to juz czesto rozumiem ze ta plyta jest bardzo tania i oplaca sie ja kupic ,ale z tymi problemami to przesadziles :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...