Skocz do zawartości
pipes

Soltek KT600 vs MSI KT30

Rekomendowane odpowiedzi

Jedna z tych plyt chce opchnac i nie wiem ktora mam sobie zostawic. Niby Soltek SATA/RAID nowszy, nowoczesniejszy ale jakos mi nie podchodzi ale plytka MSI jest bardzo stabilna, mio ja wspominam.Jakie jest Wasze zdanie na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja stawałem przed podobnym wyborem: DFI NF2 Ultra Infinity i MSI KT3. Pod młotek poszło DFI. Bo nie opyla się inwestować się już w tą platformę...zbieram kasę na A64 ;) Wzrost wydajnosći jest niewarty tej aksy, a podkręcać proca mogę drut modem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz pamięci ddr 400 i szkoda latać na 333. z resztasprzedaj obie i kup takie mobo jak ja mam, jużza 90zł widziałem na allegro na gwarancji, mniej problemów niż z tymi wszystkimi nF2, KT600 i KT333.

widzę że masz dysk s-ata, ciekawe jak go będziesz używał na kt3 :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja stawałem przed podobnym wyborem: DFI NF2 Ultra Infinity i MSI KT3. Pod młotek poszło DFI. Bo nie opyla się inwestować się już w tą platformę...zbieram kasę na A64 ;) Wzrost wydajnosći jest niewarty tej aksy, a podkręcać proca mogę drut modem...

8O Ciekawe podejscie do tematu......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz pamięci ddr 400 i szkoda latać na 333. z resztasprzedaj obie i kup takie mobo jak ja mam, jużza 90zł widziałem na allegro na gwarancji, mniej problemów niż z tymi wszystkimi nF2, KT600 i KT333.

ta

jakie problemy masz z KTXXX

za to z SISem sie zdazaja ,a z ecesem to juz czesto

rozumiem ze ta plyta jest bardzo tania i oplaca sie ja kupic ,ale z tymi problemami to przesadziles :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...