mazo Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Mam problem z IE 6.0 ... po dłuższej pracy w internecie strony sie nie wczytują (dopiero po długim odswierzaniu zaczynają wchodzić ale połowa elementów się nie wczytuje). po restarcie wszystko działa ale po 1-2h znowu jest to samo ... nie wiem co mam robić i od czego to zalezy... Zmiana przegladarki nic nie pomaga.mam teraz opere i po 2 godzinach pracy w internecie IE nie moze wyswietlic strony , a Opera "could not connect with remote server" czy cos takiego. musze czyms przeskanowac kompa bo to pewnie jakis wirus tylko czym ? Dodam , ze przy otwieraniiu jakiejkolwiek strony (juz w czasie kiedy wszystko juz sie sypie) jest taka linicjka w pasku wpisywania witryn: res://F:WINDOWSSystem32shdoclc.dll/dnserror.htm#http://forum.infojama.pl/ To chyba wszystko... pisałem juz na wszystkich forach związanych z tematyką softwar'u , ale z nikąd nie mogę uzyskać zadnych informacji :( Już nie wiem co mam robić, proszę o pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Dodam , ze przy otwieraniiu jakiejkolwiek strony (juz w czasie kiedy wszystko juz sie sypie) jest taka linicjka w pasku wpisywania witryn: res://F:WINDOWSSystem32shdoclc.dll/dnserror.htm#http://forum.infojama.pl/ To akurat jest całkiem normalne, bo dnserror.htm jest stroną "offline" informującą o błędzie. Łączysz się przez sieć osiedlową, Neostradę, modem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazo Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Mam neostrade 512kb/s sam dla siebie.Ale czy to rozwiazuje problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Problemu nie rozwiązuje, ale przynajmniej wiadomo, że problem tkwi w twoim komputerze, a nie np. po storonie admina sieci. Skoro problem występuje pod Operą i IE nie jest to raczej wina przeglądarki. IMHO masz coś namieszane w systemie, albo jakieś świństwo żre ci transfer. Sprawdź logi z firewalla, msconfig, przeskanuj Spybotem, jakimś antivirem. Zobacz czy wtedy gdy przeglądarka ma problemy z wyświetlaniem stron, ruch w sieci =0 czy coś się jednak dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...