speedy029 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 http://www.pc-tuning.pl/wnetrze2.php?id=C-DD1 Co o tym sądzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Jak dla mnie to fajne - tyle że troszkę kosztuje Ale gdybym mógł sobie pozwoilć to bym wziął - 8 czujników temperatury, ustawianie granicy włączenia wentyli - Dla mnie bajer Ale w sumie mógłbym zrobić to sam - za jakies 150 -200zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 jak nie masz co robic z kasa to kupuj - ale IMHO jest 3x za drogie mozna to zrobic samemu: - elektroniczny termometr z wyswietlaczem z zestawow do samodzielnego sladania (max 40zl) i dokupujesz dodatkowe termistory, dajesz przelaczniki... - do sterownia wentylami sam robisz fanbusa najbardziej wyczesany z diodami i innymi duperelami to do 60zl - z niezaleznym sterowaniem kazdego z kilku wentyli - montujes to do zaslepki 5.25 i za 1/3 kasy masz takie jak chcez (albo takie jak umiesz) poszukaj na forum bylo wiele razy i o termometrach i o fanbusach (o sterowaniu wentylatorami) zobacz tez tu http://www.fanbus.com/ do dzialu The Lab lub tu http://www.cpemma.co.uk/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Fajne, tylko dlaczego takie drogie? Myślę, że każdy (średnio) zdolny elektronik, który miał przktycznie do czynienia z mikrokomputerami jednoukładowymi (8051, ST- itp) sam mógłby coś takiego wykonać za mniejsze pieniądze (myślę, że realna wartość to ok. 100 zł). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 ale drogi ten panel ale fajny jak bym mial 330 na zbyciu to bym wziol ale nie mam !!! :roll: :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Za tą cenę nie ma sensu :? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Fajne, tylko dlaczego takie drogie? Myślę, że każdy (średnio) zdolny elektronik, który miał przktycznie do czynienia z mikrokomputerami jednoukładowymi (8051, ST- itp) sam mógłby coś takiego wykonać za mniejsze pieniądze (myślę, że realna wartość to ok. 100 zł). ALe chyba musi sobie na tym troche zarobic :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Fajne, tylko dlaczego takie drogie? Myślę, że każdy (średnio) zdolny elektronik, który miał przktycznie do czynienia z mikrokomputerami jednoukładowymi (8051, ST- itp) sam mógłby coś takiego wykonać za mniejsze pieniądze (myślę, że realna wartość to ok. 100 zł). ALe chyba musi sobie na tym troche zarobic :!: Musi, ale nie 3 krotną wartość rzeczywistą. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 http://www.pc-tuning.pl/wnetrze2.php?id=C-DD1 Co o tym sądzicie? a ja dzis zbudowałem swój własny panel, fakt ze nepeice moze byc tylko 5V lub 12V, ale mi to wystarcza. I kosztowało to 12zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 To nie jest polski produkt wiec pewnie w stanach kosztuje 50 USD i wytworca zarabia 2x na tym. A tak sprowadzone do Polski kosztuje niestety 330zl bo dystrybutor tez musi zarobic. U mnie na biurku wlasnie cos podobnego lezy i pisze wlasnie oprogramowanie na mikrokontroler AVR. Prototyp kosztowal mnie 120 zl z wyswietlaczem 2x20 znakow. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 wiem ze to lekko nie na temat ale w sklepie pc-tuning naja zajebista muze w tle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 a i czyms sie rózni ten migajacy neon od tego z 4max.com? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 81,27 Eu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 81,27 Eu :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 81,27 Eu :?: cena tego panelu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 A może wiecie gdzie w Polsce możnakupić jakiegoś baybusa, fanbusa? Bo ja raczej majsterklepka to nie jestem. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 panelek zaje***cie fajnie wyglada ale musze zgodzic sie z wiekszoscia forumowiczow, ze to za duzo kosztuje. tyle kaski to juz dobry proc w plytce siedzi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 A widzieliscie panele ThermalTake Hardcano 2,3 lub 5 na www.4max.com.pl? Co powiecie na to? Cena moim zdaniem bardzo zachecajaca. Stylistyka tez. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 A widzieliscie panele ThermalTake Hardcano 2,3 lub 5 na www.4max.com.pl? Co powiecie na to? Cena moim zdaniem bardzo zachecajaca. Stylistyka tez.chyba sie pomyliles - chciales zapewne napisac - cena bardzo zniechecajaca dawac ponad 100zl za panel do chlodzenia HDD 8O - przeczytaj co pisalem wczesniej o cenie termometra z zestawow do samodzielnego montazu do tego dodajesz 1 wentylatorek 40x40x.. , montujesz w zaslepce 5.25 i po ptakach - cena calosci powinna byc w okoliocach 50zl IMHO najwieksza porazka jest Hardcano 3 - termometr, wiatraczek i przelacznik za 130zl 8O :lol: - to jest sama zaslepka nawet nie ma ramki do przykrecena HDD 8O ale jak ktos nie ma co robic z kasa (albo ma 2 lewe rece) :lol: to niech kupuje 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Na tej stronce jest więcej takich "tanich" gadżetów :) przykład http://www.pc-tuning.pl/wnetrze2.php?id=C-IH1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Hehe, ja będę miał pojutrze takie cosik za 11,50 (cena części) :D :D :D Fajnie mieć kumpla elektronika ;) Podłączenie na 3 płynnie regulowane stabilizowane wiatraczki 0-12V i oświetlenie (5 lub 12). Wiatraków trochę mało, ale więcej i tak mi się w budzie nie zmieści, a jakby co to dopłacam 5 zyla i jutro mam powiedzmy 8 wentyli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...