WiekuM Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Mam takie pytanie. Mam płyte Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 Gigabit LAN i noszę się z kupnem Bartona mobila 2500+. Czy ktoś mi może powiedzieć czy taki zestaw daje duże mozliwości modowania? Pamięci będe miał 2x256 twinmosa a karte his Radeona 9600pro 128. Wiem że na płytach z nforcem były jakieś problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 pójdzie żwawo choć abit nf7-s jest zdecydowanie lepszy do kręcenia. modowaćnie ma co, zmodować można thortona na bartona, niestety bartona na FX nie da rady :lol: ;) ramki twin mos sąjużcienkie, pogorszyły się, lepiej geile ddr 400 odpal sobie, cena podobna, radka 9600 pro zastąp sporo tańszym 9550XT (koniecznie XT), to ta sama karta ale ma ustawione niższe taktowanie. barton mobile - RE5P3CT, poki co totalny wyczes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiekuM Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 źle sformułowałem pytanie. Chodzi mi czy da się to kręcić, i ewentualnie jak...Ale i tak wielkie dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Kręcić się da. Ale na pewno nie osiągniesz takich wyników jak na przykład na NF7 od ABITa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...