crackers Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Musiałem dać taki temat, bo inaczej mało kto by tu wszedł :D Teraz konkrety. Przetłumaczyłem artykuł o blokach wodnych. Jest pod adresem: http://cr4cker.prv.pl Miłej leORT: ORT: ORT: ktury, a za błędy przepraszam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 QRDEEEEEE!!!!!! Tamen adres prowadzi na moją stronkę!!!!!!!!!!!!!!!!!! TU MACIE DOBREGO LINKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://republika.pl/patryk_szpak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Jakim programem to tlumaczyles ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Sam to tłumaczyłem :) Bo znam włoski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Sam to tłumaczyłem :) Bo znam włoski. Jezeli tak to gratuluje i dzieki serdeczne za wlozona prace :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 nie ma sprawy, przekaz innym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 no gratulacje!!! niezle to przetlumaczyles fachowo ja nie wiem (znam angielski) czy bym tak po angielsku fachowo przetlumaczyl! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Dzięki za pochwały! :oops: A tak na marginesie Wam dodam, że uczę się już od półtora roku włoskiego... i chodzę do drugiej klasy ogolniaka... no i chyba niezle mi idzie, co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 ... I wszyscy razem gromkim: DZIEKUJEMY!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...