Lisek Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Moja siostra sie tam wybiera i jest pytanie - jakie tam są prądy w gniazdkach i jakie same gniazdka? Zeby sie nie okazalo ze sa takie same jaja jak we Włoszech... Ktoś coś wie? To pilne :) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 gniazdka i prądy sa takie same jak u nas, przynajmniej tam gdzie byłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Moja siostra sie tam wybiera i jest pytanie - jakie tam są prądy w gniazdkach i jakie same gniazdka? Zeby sie nie okazalo ze sa takie same jaja jak we Włoszech... Ktoś coś wie? To pilne :) Pozdrawiam! Moja siorka też tam sie wybiera.........ale lepszy jest Egipt ! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 prundy normalne(te co u nas) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...