Fulko Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 kolega ma starego noteboka (zupełny antyk) stoi na nim win3.11 niestety padła mu stacja dyskietek a chciałby dane z niego do swojego kompa przesłac wyjściem jest kabelek com lub drukarki ale jak to zrobić? wiem jak w win 98 ale 3.11 nie ( strasznie dawno to miałem a sieci nigdy na tym nie robiłem) może ktoś wie :) z góry thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 nikt nie wie ? :( udało się :D można zamknąc topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 też się kiedyś z tym męczyłem a jak doszedłem to się okazało że w 3.11 brakuje jakiegoś pliku do komunukacji i [gluteus maximus],ale nawet gdyby się udało to by strasznie długo trwało.chyba lepiej wyjąć dysk z noteboka i podłączyć przez ide z pecetem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...