Grees Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Mi by się Mafia podobała, bo w momencie kiedy wyszła była czymś naprawdę dobrym, tylko BARDZO nie przypasiła mi epoka w jakiej gra się rozgrywała... Nie wiem, jakoś nigdy nie lubiłem tamtych czasów, o wiele bardziej cieszyłbym się, gdyby rozgrywała się chociażby w latach 70`. No ale może Mafia 2... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Wiecie może jak zrobić aby w Mafii działał FF na Logitech MOMO? Mam wszystko powłączane w sterownikach i w grze chyba też ale FF nie chce działać. Z góry thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 CZeśc zainstalowałem sobie mafie i normalnie grałem. Później sobie wszedłem na internet i ogólnie porobiłem coś na kompie i też mi wsyztsko działało. Chcę załączyc mafie i wyskakuje błąd LS3D ENGINE OCO CHODZI?? POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) Próbowałeś zainstalować ponownie grę? Ten błąd to błąd silnika gry. Edytowane 27 Października 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 No ale dlaczego tak się dzieje kiedyś było wszystko ok a tu naglw coś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 kurde oglądałem done quick z Mafii i gościu ciągle praktycznie biegnie, nie zważając na przeciwników, kto by pomyślał to świętokractwo takie przechodzenie tej wspaniałej gry np. na dachu albo w kościele to migiem on przechodzi a już misja w ogrodzie (wykradnięcie dokumentów) to mmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 hmmm... na tym polega moze quick done ?? I to nie zadne swietokradctwo, bo tyle ile oni siedzieli przy tej grze zeby taki filmik nagrac to nawet pewnie tworcy nie siedzieli :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Zainstalwoalem ponownioe gre i zonwu ten sam błąd ls3d engine co jest grane ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 a to ty nie wiedziałeś??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 kurde oglądałem done quick z Mafii i gościu ciągle praktycznie biegnie, nie zważając na przeciwników, kto by pomyślał to świętokractwo takie przechodzenie tej wspaniałej gry np. na dachu albo w kościele to migiem on przechodzi a już misja w ogrodzie (wykradnięcie dokumentów) to mmmm 1723051[/snapback] mógłbyś dać linka do tego filmiku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 wejdź w mój Spis co mam w podpisie i na dole jest spis stron www kliknij na link do www.speeddem...... w najwyższej jakości to jakieś 3GB (20misji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Mafia to gra piekna, kto w nia nie gral niech sie schowa. Muzyka, misje - wszystko jest swietne. A ci co placza ze mapa za duza to nie wiem ocb mi sie milo z niej kozystalo. Wciskalem przycisk mapy i w 2 sek wiedzialem gdzie jechac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decztery Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 wejdź w mój Spis co mam w podpisie i na dole jest spis stron www kliknij na link do www.speeddem...... w najwyższej jakości to jakieś 3GB (20misji) 1727176[/snapback] cosik ten link jest krzywy bez "/" na końcu powinien być, przynajmniej u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek334 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Wiecie cos może o mafi 2 kiedy wyjdzie moze jakies screeny :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Wiecie cos może o mafi 2 kiedy wyjdzie moze jakies screeny :-) 1728925[/snapback] Nawet zapowiedzi, ze bedzie robiona jeszcze nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocean Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Graliscie z snow mod? Polecam, mod podmienia wszystkie tekstury na ziome, nawet muzyczka jest swiateczna. Wyglada to cudownie, a muzyczka zniewala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 cosik ten link jest krzywy bez "/" na końcu powinien być, przynajmniej u mnie 1728088[/snapback] dzięki ,że napisałeś. --- już poprawiłem szkoda ,że multi nie było i mody nie były tak popularne najlepsze gry są niedocaniane ot: wypowiadajcie się coś tutaj http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&f=...=0#entry1660294 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) Kto poznaje lokacje ? :) Czy jest mozliwosc aby mozna bylo sobie cale miasto z takiego wlasnie widoczku zlookac ? Edytowane 15 Listopada 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek_pl Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 PiSz Po PoLsKu A nIe Po PoLsKiEmU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a mnie wkurząją ludzie którzy zamieniają/piszą zamiast "u" np "oo" itp. itd. a Mafia to jedna z najlepszych gier jakie wypuszczono, mimo swego wieku jest jednąz lepszych gier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Ja poznaje lokacje... a trip to the country czy jakos tak ;) W kazdym razie tam sie ratowalo kumpla z opresji. A antek to nie wiem o co ci chodzi oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Najgorzej wspominam tą misje. Praktycznie pamiętam ją przez mgłe. Ciemno było.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek_pl Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 A antek to nie wiem o co ci chodzi oOJuż o nic.. osoba do której to kierowałem już usuneła posta więc.... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 A antek to nie wiem o co ci chodzi oOMieliśmy dzisiaj takiego spamera. ;) Post został usunięty, a autor wynagrodzony. :blurp: Najgorzej wspominam tą misje. Praktycznie pamiętam ją przez mgłe. Ciemno było.....i do tego strasznie lało. Misja super tak jak sama gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Najbardziej mi się podobało misja ze stacją benzynową za miastem. Piękne. Przyznam się że już od 2 dni pogrywam sobie w Mafie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Wlasnie tez te misje nie dawno przechodzilem. Tylko wkurza mnie poscig pod koniec... zawsze jak tam przybywam to pierwsze co ----> przebijam kolo uciekinierowi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Tylko wkurza mnie poscig pod koniec... zawsze jak tam przybywam to pierwsze co ----> przebijam kolo uciekinierowi :>Tylko co z tego jak samochód w tym samym miejscu się wywraca? Ja osobiście różnicy między przebitym a nieprzebitym kołem tego auta nie widzę. Ale ja już stary jestem więc może dlatego. :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Tego nie wiedzialem. Tzn. nie wiedzialem ze sie przewraca... zawsze mu droge gdzies w tunelu zagradzalem i go wykanczalem. Dobrze wiedziec ze mozna to bez stresa przejsc ;] A jezeli juz mowa o takich "ciekawostkach" to jakie jeszcze znacie? Bo np. w misji na lotnisku jak sie wchodzi do pewnego pomieszczenia to jeden koles dzwoni z budnki na... na policje. Ja go zawsze olewalem - myslalem ze nie jest wazny, a jak go sie nie zabije (chodzi o to zeby nie pozwolic mu na rozmowe z policja) to wpada niezla gromadka panow w mundurkach ;] Najmilej wspominam misje gdzie alkohol trza bylo odberac czy cos... niezla sieczka tam byla (garaz pietrowy). Pamietam ze przeszedlem te misje ---> load i od nowa. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 No czasami w tej misji wybierzemy zly samochod i ciezko go pod gorke w tunelu dogonic (jezeli wczesniej nas cos zatrzymalo) i misja failed. Ja rowniez wole go rozwalic w tunelu bo jest to najpewniejsze. Wogole najpiekniejsze jest w MAFII to, ze mozna zadania na swoj sposob wykonywac. Przewaznie misje na kilka sposobow przejsc (chocby wspomniany poscig za kolesiem w zoltym cabrio - albo go wykanczamy w tunelu albo po drodze albo jak sie wywroci). PS. Udalo sie komus rozwalic samochod jednym strzalem ? Podobno jest to mozliwe jezeli walniemy w bak. Probuje ale nie potrafie :/ Albo przynajmniej tak celnac aby paliwo szybciej uciekalo (czyli tylko dziure w baku zrobic) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 A ja mam inne pytanie - skonczylo sie wam kiedys paliwo w tej gierce? Bo jest wskaznik paliwa a ja to olewalem i ani razu mi samochod "nie padl". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 A ja mam inne pytanie - skonczylo sie wam kiedys paliwo w tej gierce? Bo jest wskaznik paliwa a ja to olewalem i ani razu mi samochod "nie padl".Jak bierzesz fure od Ralpha to zawsze zatankowana na full. Ale gdy skroisz jakiegos przejezdnego to niekiedy sie trafi, ze ma malo paliwa. Wtedy mozna sprobowac. Ja napewno to uczynie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...