Skocz do zawartości
pentliczek

Mafia

Rekomendowane odpowiedzi

Mi by się Mafia podobała, bo w momencie kiedy wyszła była czymś naprawdę dobrym, tylko BARDZO nie przypasiła mi epoka w jakiej gra się rozgrywała... Nie wiem, jakoś nigdy nie lubiłem tamtych czasów, o wiele bardziej cieszyłbym się, gdyby rozgrywała się chociażby w latach 70`. No ale może Mafia 2... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde oglądałem done quick z Mafii i gościu ciągle praktycznie biegnie, nie zważając na przeciwników, kto by pomyślał to świętokractwo takie przechodzenie tej wspaniałej gry

np. na dachu albo w kościele to migiem on przechodzi

a już misja w ogrodzie (wykradnięcie dokumentów) to mmmm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde oglądałem done quick z Mafii i gościu ciągle praktycznie biegnie, nie zważając na przeciwników, kto by pomyślał to świętokractwo takie przechodzenie tej wspaniałej gry

np. na dachu albo w kościele to migiem on przechodzi

a już misja w ogrodzie (wykradnięcie dokumentów) to mmmm

1723051[/snapback]

mógłbyś dać linka do tego filmiku ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mafia to gra piekna, kto w nia nie gral niech sie schowa. Muzyka, misje - wszystko jest swietne. A ci co placza ze mapa za duza to nie wiem ocb mi sie milo z niej kozystalo. Wciskalem przycisk mapy i w 2 sek wiedzialem gdzie jechac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wejdź w mój Spis co mam w podpisie

i na dole jest spis stron www

kliknij na link do www.speeddem......

w najwyższej jakości to jakieś 3GB (20misji)

1727176[/snapback]

cosik ten link jest krzywy

bez "/" na końcu powinien być, przynajmniej u mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cosik ten link jest krzywy

bez "/" na końcu powinien być, przynajmniej u mnie

1728088[/snapback]

dzięki ,że napisałeś. --- już poprawiłem

szkoda ,że multi nie było i mody nie były tak popularne

najlepsze gry są niedocaniane

ot: wypowiadajcie się coś tutaj http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&f=...=0#entry1660294

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PiSz Po PoLsKu A nIe Po PoLsKiEmU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a mnie wkurząją ludzie którzy zamieniają/piszą zamiast "u" np "oo" itp. itd. Dołączona grafika

a Mafia to jedna z najlepszych gier jakie wypuszczono, mimo swego wieku jest jednąz lepszych gier...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A antek to nie wiem o co ci chodzi oO

Mieliśmy dzisiaj takiego spamera. ;) Post został usunięty, a autor wynagrodzony. :blurp:

Najgorzej wspominam tą misje. Praktycznie pamiętam ją przez mgłe. Ciemno było..

...i do tego strasznie lało. Misja super tak jak sama gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie tez te misje nie dawno przechodzilem. Tylko wkurza mnie poscig pod koniec... zawsze jak tam przybywam to pierwsze co ----> przebijam kolo uciekinierowi :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko wkurza mnie poscig pod koniec... zawsze jak tam przybywam to pierwsze co ----> przebijam kolo uciekinierowi :>

Tylko co z tego jak samochód w tym samym miejscu się wywraca? Ja osobiście różnicy między przebitym a nieprzebitym kołem tego auta nie widzę. Ale ja już stary jestem więc może dlatego. :P ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego nie wiedzialem. Tzn. nie wiedzialem ze sie przewraca... zawsze mu droge gdzies w tunelu zagradzalem i go wykanczalem. Dobrze wiedziec ze mozna to bez stresa przejsc ;] A jezeli juz mowa o takich "ciekawostkach" to jakie jeszcze znacie? Bo np. w misji na lotnisku jak sie wchodzi do pewnego pomieszczenia to jeden koles dzwoni z budnki na... na policje. Ja go zawsze olewalem - myslalem ze nie jest wazny, a jak go sie nie zabije (chodzi o to zeby nie pozwolic mu na rozmowe z policja) to wpada niezla gromadka panow w mundurkach ;] Najmilej wspominam misje gdzie alkohol trza bylo odberac czy cos... niezla sieczka tam byla (garaz pietrowy). Pamietam ze przeszedlem te misje ---> load i od nowa. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No czasami w tej misji wybierzemy zly samochod i ciezko go pod gorke w tunelu dogonic (jezeli wczesniej nas cos zatrzymalo) i misja failed.

Ja rowniez wole go rozwalic w tunelu bo jest to najpewniejsze.

Wogole najpiekniejsze jest w MAFII to, ze mozna zadania na swoj sposob wykonywac. Przewaznie misje na kilka sposobow przejsc (chocby wspomniany poscig za kolesiem w zoltym cabrio - albo go wykanczamy w tunelu albo po drodze albo jak sie wywroci).

PS.

Udalo sie komus rozwalic samochod jednym strzalem ?

Podobno jest to mozliwe jezeli walniemy w bak.

Probuje ale nie potrafie :/

Albo przynajmniej tak celnac aby paliwo szybciej uciekalo (czyli tylko dziure w baku zrobic) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam inne pytanie - skonczylo sie wam kiedys paliwo w tej gierce? Bo jest wskaznik paliwa a ja to olewalem i ani razu mi samochod "nie padl".

Jak bierzesz fure od Ralpha to zawsze zatankowana na full.

Ale gdy skroisz jakiegos przejezdnego to niekiedy sie trafi, ze ma malo paliwa.

Wtedy mozna sprobowac. Ja napewno to uczynie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi