.Melon Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 tak się ja powinno prawidłowo przejść ale mozna jeszcze na inne sposoby np. rozroba, albo jak ten koles idzie "siku" to szybko ladujemy paczkiAlbo walnąć chłopa bejzbolem przez łep xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Wiadomo już kiedy pojawi się Mafia (i wiele innych tytułów) w ramach NWR (Nowy Wymiar Rozrywki) INFO Cena mi się podoba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 raven_88 faktycznie, cena jest spoko... qrcze oprocz mafii kupie chyba XIII... (tylko teraz jakos musze "zdobyc" 5 dyszek... ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 a mam pytanie : jakie misje są w demie mafii ? tzn. które wybrali, bo nie chce mi sie demka ściągać, a chce po prostu wiedzieć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 a mam pytanie : jakie misje są w demie mafii ? tzn. które wybrali, bo nie chce mi sie demka ściągać, a chce po prostu wiedzieć.... W pl ta misja nazywa sie bodaj "świetny interes", w eng. - "great deal". To jest ta, w ktorem jedziemy na parking i "spokojnie" odbieramy łyskacza ;] (misja 11, ta po "visiting rich people") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Hej panowie powie mi ktoś taką rzecz:istnieje jakiś mod do Mafii,aby pograć sobie w necie niczym w GTA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Hej panowie powie mi ktoś taką rzecz:istnieje jakiś mod do Mafii,aby pograć sobie w necie niczym w GTA? kiedyś czytałem że prace nad takim czymś trwają jednak było to dawno i nie wiem czy projekt dotrwał do końca... P.S dziś ukonczyłem Mafie po raz piąty :) Edytowane 27 Maja 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 mam dylemat mafia czy farcry szkoda że mody do mafii były tak długo robione po za tym to nie ma jakiś wielkich modów z nowymi misjami czy coś w tym stylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 mam dylemat mafia czy farcry szkoda że mody do mafii były tak długo robione po za tym to nie ma jakiś wielkich modów z nowymi misjami czy coś w tym stylu Tzn. w graniu czy kupieniu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 mam dylemat mafia czy farcry szkoda że mody do mafii były tak długo robione po za tym to nie ma jakiś wielkich modów z nowymi misjami czy coś w tym stylu To już zależy tylko od ciebie,i my ci nic nie powiemy.Wolisz strzelanki FPS czy może gry TPP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Jezeli jeszcze ktos nie zalapal, ze MAFIE PL wznowila firma Cenega to spiesze z ta wlasnie informacja. Jezeli jest jakis czlowiek w tym ukladzie slonecznym ktory posiada kompa do grania i nie wie o co chodzi to...hmm...wspolczuje, a jezeli ktos ewidentnie zaspal tylko i chce naprawic blad nie posiadania tej gry to niech wpada na allegro bo gra chodzi po smiesznej cenie. I jeszcze jak ktos nie odwiedzal stronki, a jara sie MAFIA to niechaj zajrzy. Swietne artykuly, mnostwo screenow, modow. Dywagacje na temat miasta LH, zycie poza miastem, tereny, itp. Mozna spoko spedzic czas na stronce a pozniej wpasc na jej forum. Jedyne co moge powiedziec o stronie to, ze jest najlepsza stronka jezeli nie na swiecie to przynajmniej w Europie o tej grze - na jako jedynej cos jeszcze sie tworzy (chociaz ostatni news byl dosc dawno ale zawsze cos sie skrobnie). http://www.mafiapage.com/index.php Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ładne. Możnaby dać do pierwszego postu. A co do broni: Zapomniałeś o Springfieldzie i jakiejś tam snajperce. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Napisałem już do Crosisa, ale coś nie reaguje ;) btw. edytowałem bronie, teraz powinny być wszystkie - snajperka to mosin-nagant Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 heh, wszystkie? nie ma głowy psa(można zdobyć rozrywając psa granatem z tego co pamiętam), miecza i paru innych ciekawych broni [; np. kwiatów i wiadra na wode xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 bez przesady ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) Dodaj jeszcze "Poza miastem" bo o "miescie wspomniales. http://www.mafiapage.com/dzial.php?dzial=m...id=poza_miastem Albo przerob za zgoda autora albo wklej link jezel nie masz czasu. Edytowane 20 Czerwca 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Jest wzmianka "Pozatym możemy wyjeżdzać za jego granice. ", chyba, że masz jeszcze jakiś pomysł na dopisanie czegoś na ten temat. Swoją drogą to dodam też link na koniec, mam nadzieje, że uszi się nie pogniewa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 uszi juz nie zaglada chyba nawet na MP. Zajal sie projektem GF bo...za reklamy lepiej placa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 mam pytanie natury technicznej mianowicie czy jest jakiś plik gdzie są zapisane wszystkei onformacje a propo ustawień? chodzi mi o zmianęodświeżania przy 1280x1024 z 75 na 85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) http://media.putfile.com/01---Main-Theme95 http://www.mafia-game.com/samples.htm Przypomniala mi sie ta gra ;]. Cos pieknego. Nie wie ktos gdzie mozna dorwac caly soundtrack? Zawsze te gre przezywalem emocjonalnie (glownie za sprawa scenariusza/fabuly i pewnie muzyki), ze az wole jej nie wlaczac;] BTW jest jakas misja, ze jakis potwor trzyma kobiete, i trza ja uwolnic strzelajac w kajdanki czy cus takiego... ja za bardzo nei pamietam zeby cos takiego bylo w mafii, wiec wtf? <--- ktos o tym pisal na poczatku tematu ;] Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Nie wie ktos gdzie mozna dorwac caly soundtrack?Musisz ściągnąć program "Mafia data xtractor".Włączysz go i wypakujesz z gry folder "MUSIC".Tam będziesz miał wszystkie utwory. BTW jest jakas misja, ze jakis potwor trzyma kobiete, i trza ja uwolnic strzelajac w kajdanki czy cus takiego... ja za bardzo nei pamietam zeby cos takiego bylo w mafii, wiec wtf? <--- ktos o tym pisal na poczatku tematu ;]Jest to misja we Freeride Extreme,dokładniej to nie wiem o co w tym chodzi,nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 qrcze a nikt nie wie jak jest z tym odświeżaniem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 qrcze a nikt nie wie jak jest z tym odświeżaniem ?Narazie nie mogę ci pomóc,bo nie mam Mafii na kompie.Zaraz ją zainstaluję (i tak chciałem przejść po raz kolejny) i zobaczę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Przeciez to mozesz w dxdiagu zmienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 tak tylko, że dxdiag to połowiczne rozwiązanie ponieważ w tym wypadku jak ustawie 85Hz to dla każdej rozdziałki ustawia 85 a nie tylko dla 1280, w 1024 równiez jest 85 Hz a w tej rozdziałce monitor pozwala mi na 100 Hz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) http://nyny.neostrada.pl/force.zip zainstaluj ten program, wybierasz w nim odswiezanie do każdej rozdzaiałki na stałe, zatwierdzasz i nic już później nie musisz zmieniać... Edytowane 27 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Teraz ja mam problem z Mafią...a mianowicie gdy chcę otworzyć plik z nazwami pojazdów specjalnym programem pokazuje się napis "Read beyond end of file". Kiedyś już edytowałem pliki tym samym programem i było dobrze,a teraz [gluteus maximus]. Program jest tutaj: http://mafia-jpas.net/clic.php?url=www.maf...my/txt-edit.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Teraz ja mam problem z Mafią...a mianowicie gdy chcę otworzyć plik z nazwami pojazdów specjalnym programem pokazuje się napis "Read beyond end of file". Kiedyś już edytowałem pliki tym samym programem i było dobrze,a teraz [gluteus maximus]. Program jest tutaj: http://mafia-jpas.net/clic.php?url=www.maf...my/txt-edit.rar a gdzie sa te pliki bo nie moge ich znaleźć? Edytowane 27 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 a gdzie sa te pliki bo nie moge ich znaleźć?Są w folderze TABLES,który trzeba wypakować z gry za pomocą programu mafia data xtractor. A przy okazji...Co do tej strony http://www.mafiapage.com/index.php Jest beznadziejna.Osoby które ją tworzą są ingorantami nie mającymi pojęcia o grze.Przykładem jest felieton pod tytułem "Przeklęte diamenty",w którym to autor pisze,iż winą za rozpad Mafii i śmierć Paula i Sama jest napad na bank.A guzik.Autor tekstu nic nie wspomina o Franku i pewnej dziewczynie,których miał zabić Tom,a tego nie zrobił.I to jest główna przyczyna takiego potoczenia się spraw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 imho głównej przyczyny nie ma, zarówno omerata jak i napad na bank przyczyniły sie do rozpadu, tak BTW jak pierwszy raz ukonczyłem gre to mi się zakonczenie nie spodobało bo wykluczało następną czesc gry z tommym w roli głównej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...