stranded Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Uwaga uwaga wielki update! Nie przejmujcie się brakiem nieba i w ogóle detalami to taki screen tylko żeby pokazać, że mulitplayer już działa! Zarówno LAN jak i Internet. Niedługo ma wyjść grywalna beta :) Dowiedziałem się również, że CAŁA mapa Mafii będzie dostępna (wraz ze wsiami dookoła) podczas gry w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Mafia wiecznie żywa. Niezrobienie sequela byłoby głupotą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 a to studio co zrobiło mafię jeszcze dycha? bo oni tylko to chyba wypuścili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Niedługo ma wyjść grywalna beta :) Dowiedziałem się również, że CAŁA mapa Mafii będzie dostępna (wraz ze wsiami dookoła) podczas gry w sieci. Z tego wynika, że już pora wygrzebać MAFIĘ z szafki i trochę potrenować, bo potem w multi będzie cienko, niemniej nie mogę się doczekać aż sklepię KAERESA bajsbolem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Przyjmuje wyzwanie :) Bedzie jazda panowie !!! Ostatnio przy grach mnie trzyma wlasnie mod MP do MAFII i wiadomosci o wyjsciu Stalkera. Ta druga wiadomosc jest juz faktem wiec czekam na multi mojej najlepszej gry w jaka gralem. Czkamy nadal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 (edytowane) wersja pod publike będzie w kwietniu/maju trudno powiedzieć :P też jestem chętny do spałowania kogoś, albo mogę kogoś powozić (tak, tak jeżdżenie nawet w czwórkę) edit: a to studio co zrobiło mafię jeszcze dycha? bo oni tylko to chyba wypuścili... te studio to Illusion Softworks (gry takie jak np. SWAT4, Tribes Vengeance, Hidden And Dangerous, Vietcong 2, Flying Heroes i kilka innych, w tej chwili nie pamiętam :P) Edytowane 22 Marca 2007 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 (edytowane) Ciekawe jak to multi bedzie wygladac. Jezeli bedzie tak jak z GTA to ja podziekuje. Kazdy biega z UZI/Kałchaem i strzela do kazdego. Zupelnie jak w prawdziwych stanach :lol:. Edytowane 22 Marca 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 no a czego spodziewasz się po deathmatchu? lol ja tylko czekam aż zapakuje 3 kumpli do samochodu i wtedy to dopiero będzie mafia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Jeżeli znajdzie się czas to możecie i mnie dopisać do listy - nie jestem dobry w te klocki ale co tam, spróbować można ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Mafira FOREVER ;] Kurcze, dlaczego do dzisiaj żadna gra jej nawet nie dorównała? GTA-fajne, ale to jednak inne klimaty! Just Cause-fajne, znów inny klimat... Ojciec Chrzestny - chała roku 2006 jak dla mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Ano,z kumplem czekamy już tylko na to żeby powozić się jakąś bryką po Lost Heaven i spałować paru "bastardów" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ehh gdyby tylko komuś chciało się przenieść Mafie na jakiś nowoczesny silnik z ładną grafiką.. IMO to po prostu byłaby orgia dla fanów tej gry ;) Jak dla mnie starczyło by gdyby zmieniono wszystkie tekstury na takie odpowiadające dzisiejszym standardom no i gdyby woda wyglądała tak jak trzeba. Więcej tej grze nie potrzeba, zresztą i tak jest cudna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 (edytowane) Wiadomo coś o multi?? Stronka z postępem w pracach mi się nie wyświetla http://mafia.tlcook.com/site/ Mam nadzieje, że prace nie stoją w miejscu... Edytowane 29 Kwietnia 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 padł im serwer gadałem z nimi i mają już w połowie gotowe synchro pojazdów i potrzebują więcej czasu. kupili już domenę w necie (nie wiem jaką narazie) i będzie też nowy serwer ;) i jeszcze do "bobson37" nie da się ot tak sobie wsadzic do mafii nowych (a za razem w wiekszej rozdzielczosci) tekstur, bo silnik gry się wysypuje, co do wody to nie wiem, ale też w to wątpie, ale tak w ogóle jak będzie na mapce ze 30 osób to grafika nie gra tu roli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 i jeszcze do "bobson37" nie da się ot tak sobie wsadzic do mafii nowych (a za razem w wiekszej rozdzielczosci) tekstur, bo silnik gry się wysypuje, co do wody to nie wiem, ale też w to wątpie, ale tak w ogóle jak będzie na mapce ze 30 osób to grafika nie gra tu roli ;) Jak by to napisać... chodziło mi o to gdy lansuje się po mieście to miło było by popatrzeć na ładniejsze teksturki. A co do multi to czekam z niecierpliwością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 hehe no rozumiem ale z teksturami jest problem, kiedys byl taki mod nawet ale kto by go nie zainstalowal to kazdemu sie gra muliła niesamowicie niezależnie od sprzętu, ten silnik jest zbyt stary chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) piszę wyjątkowo jeden pod drugim bo mam dobre wieści :) http://mafia-mp.com/ synchro pojazdów skończone, niedługo beta testy a potem B) PS na stronce powyżej jest filmik z gry w sieci! Edytowane 17 Maja 2007 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 jupi :D juz sie doczekac nie moge! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Misja You Lucky Bastard! Moment w którym musimy gonić Sergio i tu mam pytanie jest sposób żeby zabić go zanim dojedzie do tego portu ? Udalo sie komuś ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Misja You Lucky Bastard! Moment w którym musimy gonić Sergio i tu mam pytanie jest sposób żeby zabić go zanim dojedzie do tego portu ? Udalo sie komuś ? :) Mnie sie udalo i niestety "Mission failed" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) była taka strona z postepem w produkcji multi zna ktoś ją :D Edytowane 21 Czerwca 2007 przez SILAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Moj kolega po tym filmiku jak mu zaciol karabin wyszedl z auta i zastrzelil wszystkich i pokazalo mu sie return to saleri's bar xd (Tak twierdzi.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Przecież Sergio na tym przerywniku filmowym od razu wchodzi do restauracji i zostaje tylko obstawa, więc jak ją zabił to nic dziwnego, że miał wrócić do baru bo trzeba było im tylko uciec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Moj kolega po tym filmiku jak mu zaciol karabin wyszedl z auta i zastrzelil wszystkich i pokazalo mu sie return to saleri's bar xd (Tak twierdzi.)Twoj kolega ma bujna wyobraznie. A jezeli uzyl moda to chetnie poznam go (moda oczywiscie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Twoj kolega ma bujna wyobraznie. A jezeli uzyl moda to chetnie poznam go (moda oczywiscie). Przecież mógł tak zrobić i nic w tym nadzwyczajnego. Jak pisałem wyżej, Sergio zaraz po przerywniku wchodzi do restauracji, a nam pokazuje się informacja "Zgub ogon!" czyli można zastrzelić obstawe i spokojnie wrócić do baru bo Sergia i tak nie załatwi. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Przepraszam, wczesniej na szybko czytalem. Myslalem, ze przeszedl w ten sposob misje (czyli zabil Sergio). Oczywiscie mozemy wybic zbirow ale nastepna czesc misji bedzie taka sama jakbysmy tego nie zrobili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Duży mam problem z tą ostatnią misją. Zaczynam z tym pistolecikiem z 6 nabojami i zawsze gdzies mnie zalatwią w tym muzeum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saruman8 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Hej, zanim wejdziez do galerii odwiedź Yellow Pete Shop, Tam dostaniesez broń... Czy ktoś na tym forum przeszedł kiedyś całe FRE Wiecie mo.że jak odblokować Silver Fletcher'a? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user_out_241 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Duży mam problem z tą ostatnią misją. Zaczynam z tym pistolecikiem z 6 nabojami i zawsze gdzies mnie zalatwią w tym muzeum. Dasz radę. :) A misja jest naprawdę świetna i sycąca - zresztą jak cała gra. :) Czy ktoś na tym forum przeszedł kiedyś całe FRE Ja dwa razy. :) Ale szczegołów już nie pamiętam - jak masz problemy, to zajrzyj do jakichś solucji lub poszukaj mapki z rozstawieniem "pracodawców". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Wiecie mo.że jak odblokować Silver Fletcher'a? :unsure:Można go ukraść podczas misji "Visiting Rich People", gdy do niego podejdziemy, Tommy zawoła Salvatore'a żeby go otworzył. A we Free Ride stoi jeden otwarty przy latarni morskiej :) EDIT: Zapomniałem jeszcze dodać, że stoi też jeden otwarty podczas pobocznej misji dla Lucas'a Bertone gdzie mamy ukraść Lassiter'a V16 Appolyon z dzielnicy Oak Hill (stoi tam jeszcze Bruno Speedster 851). Edytowane 23 Czerwca 2007 przez Niko442 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...