Sebcia Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) Nikt o tym tu nie napisal to ja napisalem :wink: Ciekawe kiedy to 1.0 bedzie, oby przed Mafia 2. No troche perzesadziles :lol2: Edytowane 29 Września 2007 przez Sebcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebcia Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Macie jakies ciakawe mody do Mafi :D Edytowane 29 Września 2007 przez Sebcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 są nowe screeny, tym razem kolesie grają postaciami na piechtę: http://forum.mafia-mp.com/showthread.php?t=419 zapowiada się naprawdę nieźle, z chęcią w to zagram, już widzę w głowie co tam się będzie działo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebcia Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Ciekawe czy bedzie mozna wchodzic do barow,pewnie nie ale w nowszych wersjach tak Ehh kiedy to wyjdzie :rolleyes: P.S:Jak wyjdzie to podawajcie swoje nicki :D :D Edytowane 29 Września 2007 przez Sebcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek7774 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 on już powstał ;) obecnie jest wersja 0.7.9.6 pobrać będzie można od 1.0 A czy wicie, czy jest do pobrania jakikolwiek Multiplayer do Mafii -jakikolwiek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebcia Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Nie...ale mozesz sobie codziennie sprawdzac tu http://mafia-mp.com/?page_id=27 Ja chce juz grac!!!!!!!!!!! :mur: Czy ktos wie skad mozna wziąć ten mod http://www.youtube.com/watch?v=0kM3GLBj-5c...ted&search= :blink: Edytowane 29 Września 2007 przez Sebcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 jeśli mody to tylko mafiascene.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebcia Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Wielkie dzieki! :D Jak by ktos chcial ten mod co pokazalem to http://mafiascene.com/modules.php?name=dow...oad&id=1277 kto ma konto na tej stronie mafiascene.com juz minely 24 godz na link aktywacyjny i nic ;/ da mi ktos jakies haslo i login?Z gory thx :) Edytowane 30 Września 2007 przez Sebcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek7774 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 ..."kto ma konto na tej stronie mafiascene.com juz minely 24 godz na link aktywacyjny i nic ;/ da mi ktos jakies haslo i login?Z gory thx" :) Witam. Po tym co napisałeś, że nie dostałeś potwierdzenia, że Twoje konto istnieje, ja też się zarejestrowałem, i też nie otrzymałem potwierdzenia... więc ... coś jest nie tak... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Nie wiecie koledzy u którego gostka we free ride extreme dostaje sie tego czerwonego hot-roda? Zależy mi na tym wozie chwilowo, a sam nie pamiętam u którego można było go wygrać. Przeszedłem już 10 misji i nie trafiłem na niego jeszcze :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Nie wiecie koledzy u którego gostka we free ride extreme dostaje sie tego czerwonego hot-roda? Zależy mi na tym wozie chwilowo, a sam nie pamiętam u którego można było go wygrać. Przeszedłem już 10 misji i nie trafiłem na niego jeszcze :angry:Taki czerwony (chyba bolt thrower)? Jeśli tak, to musisz: Jedzisz na West Marshall Bridge od strony salieri's bar i zatrzymujesz się obok ostatniej (bodajże) wieżyczki po lewej stronie. Strzelasz w okienko lub ramkę (szarą?) nad okienkiem - którym nie pamiętam, chyba skierowanym w stronę salieri's bar. Ekran powinien mrugnąć. Jedziesz w stronę następnego mostu (east marshall bridge), autko powinno stać w uliczce po lewej od mostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Taki czerwony (chyba bolt thrower)? Jeśli tak, to musisz: Jedzisz na West Marshall Bridge od strony salieri's bar i zatrzymujesz się obok ostatniej (bodajże) wieżyczki po lewej stronie. Strzelasz w okienko lub ramkę (szarą?) nad okienkiem - którym nie pamiętam, chyba skierowanym w stronę salieri's bar. Ekran powinien mrugnąć. Jedziesz w stronę następnego mostu (east marshall bridge), autko powinno stać w uliczce po lewej od mostu. O kurde niezły sposób muszę go wypróbować kiedyś :D Ale właśnie nie chodziło mi o Bolta Throwera jego już mam dostaje sie go za misje z niewidzialnym gostkiem. Ten wóz o który mi chodzi w grze nazywał sie po prostu Hot-Rod był czerwony i miał chyba żółte płomienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Jak dobrze pamietam to hot-roda dostaje sie za uratowanie gosciary przed potworem morskim w Down Town , misje otrzymasz od kolesia w China Town. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Zaciagnalem IkarusMOD i musze stwierdzic, ze... Po pierwsze: optymalizacja tego moda to tragedia, tnie sie i zwalnia. Po drugie: cos jest zbabrane z ruchem ulicznym i fizyka samej jazdy. Po trzecie: graficznie nie przedstawia sie zbyt rewelacyjnie. Po czwarte: mozna pojezdzic kaszlem, trabantem, stara lada, czy jednym z kilku modeli ikarusa. Niestety, nie ma zadnego przeguba ;] Po piate: jest frajda, nie ma co ukrywac, gra sie milo i gdyby nie tych kilka burakow, to moglo byc jeszcze lepiej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 chyba obok tego przy tunelu z torami (tam gdzie jest taka straszna gęba w skale) ale moge się mylić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebcia Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Czy ktos wie cos nowego na temat multiplayera bo tak nie moge sie doczekac ze codziennie i co minute zagladam na strone glowna :mur: :lol2: Edytowane 5 Października 2007 przez Sebcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Czy ktos wie cos nowego na temat multiplayera bo tak nie moge sie doczekac ze codziennie i co minute zagladam na strone glowna :mur: :lol2:Nie pisz durnych postów, jeśli nie ma ich stronie, to nie ma nigdzie. Ew. napisz do nich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Potwierdzam Hot Roda dostaje sie za uratowanie panienki przed smokiem (zleceniodawca stoi w Chinatown). Dzięki za info! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek7774 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Na stronie www.mafiascene.com nie idzie nic ściągnąć, ponieważ trzeba mieć konto... Zakładam je, ale nie dostaje odpowiedzi, czy konto jest aktywne, czy ktoś może mi pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebcia Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) Na stronie www.mafiascene.com nie idzie nic ściągnąć, ponieważ trzeba mieć konto... Zakładam je, ale nie dostaje odpowiedzi, czy konto jest aktywne, czy ktoś może mi pomóc? Gdybys dobrze przeczytal ta strone tematu to wiedzialbys ze ja tez mialem taki problem i nikt nie mogl mi pomoc :( Edytowane 10 Października 2007 przez Sebcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 ja tam nawet sie zalogowac nie moge, znalazlem swoje haslo itd ale wyskakuje blad bazy danych maja syf w tym php-fusion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Cuda, wianki na kiju... U mnie wszystko smiga cacy, nie wiem skad u Was problemy :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek7774 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Gdybys dobrze przeczytal ta strone tematu to wiedzialbys ze ja tez mialem taki problem i nikt nie mogl mi pomoc :( Witam. Gdybyś dobrze przeanalizował, to wiedziałbyś że musiałem to przeczytać, skoro jako pierwszy odpowiedziałem na Twoje pytanie. Ponowiłem je, aby więcej osób odpowiedziało i jak widzisz tak się stało. A co do tej strony o której cały czas gadamy; wysłałem do nich wiadomość.... w każdym razie gościu napisał mi, że mają problemy z serwerem, a więc sprawa rozwiązana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebcia Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) Wracajac do multi http://mafia-mp.com/ Nie do konca ich zrozumialem,czy to zanczy ze beta jest publicznie wydana i wszyscy moga sciagac? Bo w downloadzie nic nie ma :blink: Edytowane 14 Października 2007 przez Sebcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 I thought everyone knew it by now but it does not look like it! Just so everyone knows now, me and reddbull have decided that the beta will be public. Before you ask, there is no downloads anywhere yet. All I can say is, we are probably closer than we were earlier to have a beta release! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Skoro ktos nie do konca zrozumial, to wypada to przelozyc na polski... Beta bedzie publiczna i nie jest nigdzie mozliwe jej sciagniecie na chwile obecna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Postanowilem przypomniec ten tytul, niestety gra nie instaluje sie . Winowajca Vista 64bit ? Ma ktos taka kombinacje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebcia Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Postanowilem przypomniec ten tytul, niestety gra nie instaluje sie . Winowajca Vista 64bit ? Ma ktos taka kombinacje ? Nawet nie wiem o co ci chodzi :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Proponuje już zmienić forum. Nim będzie za późno. Cloperflake - moze sprawadz tryb zgodnosci z XPSP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebcia Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Co myslicie o nowym newsie :? http://mafia-mp.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...