dArtal Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Ulubiona..hmmm...chyba nie pamiętam nazwy, pogrzeb syna jakieś szychy. Wiecie o którą chodzi, prawda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 @dArtal ta misja to (The) Priest a to byl pogrzeb Billego... to byl chyba syn polityka z rady miejskiej (city council)? :) @grzesiu ta misja miala w czlonie cos z "routine" - pamietam, jak Tommy narzekal, ze jesli to bylo rutynowe zadanie, to co go jeszcze pozniej czeka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 W mafi niezapomne misji w więzieniu ( i potem strzal ze snajpy :D), Latanie po dachach, misja co sie latało po dachach i potem w kosciele, docki, wyścig i jazda tym samochodem po mieście zresztą co tu dużo pisać większość misji jest zarąbista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Fajna była też ta na statku i z bimbrem na parkingu ;] Ale jak na tamte czasy to grafika była świetna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Czy ktos mi moze powiedziec gdzie to mozna w polsce kupic? Moze byc wersja ENG, lub PL (o ile nie ma dubingu, a jest to tylko spolszczenie "kinowe"). Znalazlem jedynie tutaj. Ale spojrzcie na date premiery... wtf? W Empiku, MM - nigdzie nie ma! ;( ;( ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Wersja PL była tylko z dubbingiem... gra powinna pojawić się w ofercie NWR (nowy wymiar rozrywki) w najbliższym czasie - niestety na stronie nic narazie nie pisze (wiadomo tylko jakie gry będą wypuszczone)... sam na takową czekam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Wersja PL była tylko z dubbingiem... 8O :-? mafia pl = mafia eng z napisami po polsku (aka. wersja kinowa) pierwszy raz slysze, by mafia byla spolszczona tak, jak piszesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Mafii z dubbingiem po prostu nie ma-są tylko polskie napisy,jakie to sami byście byli w stanie zrobić za pomoca jednego,prostego jak parasol programiku. A żeby teraz kupić Mafię,należy przeszukać oferty sklepów internetowych,a jak tam nic nie będzie,to ostatecznie popytać znajomych bądź też zdobyć nieco inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 W sklepach internetowych (polskich) nie ma - przeszukiwalem. Zostaje jedynie Allegro, ale chcialem miec oryginalna i nowa.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 :mur: sorry pomerdało mi się...miałem napisać "z napisami"...:| dzięki temu nie spaprali spolszenia... Na allegro z Mafią różnie...poczekam i zobaczę co z tym NWR.... PS...jeszcze raz sorry za pomyłkę :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Ja swojego czasu kupiłem w empiku, poszukaj jeszcze w sklepach itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Mnie sie jeszcze udalo na allegro zafoliowana w pachnacym nowoscia pudeleczku. Do dzisiaj plakat z gry pachnie, mapka jest jak nowa chociaz rozkladana wiele razy (dbam o nia nieslychanie, niemal w rekawiczkach ja otwieram). Za niedlugo chyba jakas gablotke na ta gre zrobie bo na polce sie traci wsrod innych pudelek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzaa Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 no!! wkoncu dalem rade z tym wyscigiem.... :) teraz sie zawiesilem na misji gdzie sie zabija dyrektora hotelu a pozniej wyskakuje na dach.... i t nie wiem gdzie isc ...chodze w kolko jak gamon :? kto podpowie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 musisz najpierw iśc po schodach na góre, potem znaleść drzwi i potem już prosto przed siebie (bedą do ciebie strzelali) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyKey Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Witam, Mam problem z instalką Mafii na WinXp. Otóż pod koniec instalacji z CD 1 WinRar wywala błąd "a0_1.rar. No files to extract", podobnie jest przy CD2 kiedy wywala błąd dotyczący a2_6 i a7_c. Są to najważniejsze spakowane pliki z danymi. Nie wiem co jest grane bo płytki są sprawne - instalowałem już nich grę z tymże na WinME. Czy ktoś spotkał się już z podobnym problemem? Jak go rozwiązać? Pozdrawiam, KeyKey. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Mafia jest w czołówce moich ul. gier, najbardziej do gustu przypadła mi misja Rutynowe zadania, Napad na bank oraz Wszystkiego najlepszego a no i Omerta ale ogólnie to wszystkie misje są przemyślane i świetne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 ja w to gralem dosyc dawno ale niezapomne jak sie ukonczylo giere i odblokowalo wszystkie furki i jak sie bralo woz pancerny :) policja byla bez szans:) Kaeres - chyba gry o tematyce mafijnej to Twoje klimaty co? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Witam, Mam problem z instalką Mafii na WinXp. Otóż pod koniec instalacji z CD 1 WinRar wywala błąd "a0_1.rar. No files to extract", podobnie jest przy CD2 kiedy wywala błąd dotyczący a2_6 i a7_c. Są to najważniejsze spakowane pliki z danymi. Nie wiem co jest grane bo płytki są sprawne - instalowałem już nich grę z tymże na WinME. Czy ktoś spotkał się już z podobnym problemem? Jak go rozwiązać? Pozdrawiam, KeyKey. Chyba masz niesprawne płyty.Miałem tak samo,pożyczyłem Mafię od kolegi i było dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Kaeres - chyba gry o tematyce mafijnej to Twoje klimaty co? :) Nie koniecznie. Jakies tam Pizza syndicate czy Gangsters to nie gralem nawet w fulle bo przy demkach juz sie znudzilem. Ale temat Ojca Chrzestnego i MAFII to moje ulubione tematy. Film ogladalem kilka razy, w MAFIE gralem kilka razy. Nie jestem wielkim znawca ale jaram sie tymi pozycjami niezmiernie i cos do powiedzenia bym mial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Może jutro znowu będę miał tą piełkną grę. Wszystkie misje oprucz pierwszej są fajne(Ta co uciekam taksówką) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Wielu ludziom nie podobała sie 2 misja co rozwoziłeś ludzi po mieście, jeszcze jako takówkarz. Mnie sie podobały wszystkie misje, najbardziej te w których trzeba było "załatwić coś" w nocy z ekipą. Ech ta gierka jest świetna na mojej liście najlepszych gier zajmuje 1 miejste, 2 jest GTA:Vice City, a 3 Commandos 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Zauważyliście,że w Downtown we Freeride jest ukryty Lassiter V16 Appolyon?Wsadziłbym screena,ale coś sie zwaliło i nie mogłem zrobić. Na parkingu w podajże Works Quarter jest Lassiter Roadster,a niedaleko dalej cieżarówka z szkieletem,ale o tym chyba wszyscy wiedzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzaa Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 gdzie sa bilety na lotnisku dla franka...juz szulakem wszedzie :mur: ps..o co chodzi z ta latarnia bylem tam i nic nie bylo?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 gdzie sa bilety na lotnisku dla franka...juz szulakem wszedzie :mur: ps..o co chodzi z ta latarnia bylem tam i nic nie bylo?? :blink: Wroc sie spowrotem do poczekalni, bilety leza na blacie od "recepcji?" O jaka latarnie chodzi, w ktorej misji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Latarnia chyba ta z Free Ride Extreme-możesz do niej wejść i rozejrzeć się po okolicy,aby odnaleźć machających gości w beretach dających misje. Jest też jedno powiązanie z latarnią podczas jednej z dodatkowych misji dla Lucasa Bertone.Musisz zrzucić samochód z góry obok latarni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Pewnie chodzi o latarnie w trybie Freeride ex. Można było w niej zobaczyć lokalizacje wszystkich panow ktorzy dawali misje. // ajt. Byl szybszy ;] Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 odświeżam gdyż niedługo będę miał goodfathera i potrzebuje się trochę nakręcić. niestety mam problem, po prawidłowej instalacji wyskakuje taki oto błąd: ustawienia przed włączeniem bez aa komp to athlon xp 2ghz, radeon 9550 @ 411/486 na omegach 6.01 pomysłów na rozwiązanie probelmu brak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 odświeżam gdyż niedługo będę miał goodfathera i potrzebuje się trochę nakręcić. niestety mam problem, poChyba Godfathera B) Jest spora różnica między Goodfatherem a Godfatherem-to pierwsze to w wolnym tlumaczeniu "dobry ojciec",a drugie to "ojciec chrzestny". Ale to tak na marginesie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 mam do was chłopaki pytanie próbował ktoś modyfikować mafię ? są jakieś ciekawe tutki jak zmieniac budynki czy coś ?? bo w sumie to przydałby sie jakiś modzik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 mam do was chłopaki pytanie próbował ktoś modyfikować mafię ? są jakieś ciekawe tutki jak zmieniac budynki czy coś ?? bo w sumie to przydałby sie jakiś modzik :D Ja zmodyfikowalem swoją Mafię. Stworzylem cos w klimatach Polski roku 2006. A jeśli chodzi ci o gotowe modyfikacje- http://barmafieuso.new.fr/ -tutaj masz jedną z lepszych stron o Mafii,tzn.chodzi mi o download.Jest on największy,jaki widzialem w tematyce Mafii.Co prawda strona jest po Francusku,jednak wybranie kategori "Mods Importants" po prawej stronie nikomu nie sprawi problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...