ducat Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 potrzebuje, programiku, który będzie rejestrował uzycie mojego kompa, nie chodzi mi o uzycie proceka itp, a o to zeby programik monitoroał: - kiedy i o którj godzinie został komp włączony>wyłączony - kiedy i jaki program został odpalony jakis program, i wreszcie: jakie pliki były uzywane. Najlepiej zeby to był freeware, ale morze byc share, w ostateczności komercyjny. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Dobra, juz sobie znalazłem, ale jeżeli ktoś ma inne propozycje to bardzo prosze pisać. A linka podam moze się komuś przyda: http://www.download.net.pl/index.shtml?sit...wnload&num=505# I wreszcie bedzie koniec z tym wpieniajacym "JA 8O , ja nic niedotykałem/<span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span>łem, teraz wszystko bedzie czarno na białym :D " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 w windozie XP masz to wbudowane... panel sterowanianarzedzia administracyjnezasady zabezpieczen lokalnych i tam zasady inspekcji i tutaj mozna wybrac co ma podlegac inspekcji ;] Przeprowadz inspekcje zdarzen logowania - kiedy ktos się logował sledzenie procesów - jakie programy i kiedy zostały uruchomione itd... Niektóre inspekcje mogą wpłynąc na wydajnosc kompa wiec radze uwazać... pozatym zwykłe monitorowaie procesów tworzy bardzo długą liste jak ktos uzywa kompa przez cały dzien... A sprawdzamy informacje w narzedizach administracyjnych... zarządznie komputerem. Po sciezce drzewa... NARZEDZIA SYSTEMOWEPODGLAD ZDARZENZABEZPIECZENIA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 ... albo po prostu napisac skrypt w visual basic ktory bedzie te informacje zapisywal do pliku 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...