Rcy Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Wlasnie przymierzam sie do kupna laptopa.. nigdy wczesniej nie interesowalem sie kompami innymi niz stacjonarne, ale jako, ze ostatnio dosc czesto wyjezdzam z domq, chcialbym na czyms moc ogladac filmiki / zgrac zdjecia z aparatu / ewentualnie pograc sobie w cos. Nie wiem na co powinienem zwrocic uwage podczas kupowanie takiego laptopa (swoje kompy zawsze skladam sam, po czesci - a laptopa chyba trzeba kupic gotowego? :> ) Prosze o rady na co trzeba patrzec (.. chodzi mi raczej o.. monitor,chlodzenie,zasilanie..sam nie wiem co, dlatego pytam :P ) Planuje wydac okolo 4.5 - 5k zlotych TIA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rcy Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Up up :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadek Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zwróć uwagę na monitor - matryca LCD żeby nie posiadała żadnym błędów. Do tego żeyb dysk twardy nie posiadał bad sektorów. Żeby bateria dobrze trzymała. I żeby była długa gwarancja - szukaj z najdłuższą gwarancją to sie zawsze może przydać. Tak pozatym to 4.5 - 5k to kupisz dobrego laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...