evolution Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Kupiłem sobie abita an7-s version 2.0 i go juz mam podłączone i nie działa, wszystko inne na 100% działa, byłem w serwisie ale mówili że dział, tylko że inaczej się ją podłancza, ble ble no chciałbym pogadać z kimś który ma albo miał tą płyte żeby mi pomógł!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziulek Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 chodzi ci chyba o nf7-s ?? rev.2.0 ?? ( niestety ja mam an7 i chyba ci nie pomoge ale napisz swój config i co sie dzieje ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolution Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 bartek 2500 256 mb ramu 266mhz karta grafiki titanium200 zasilacz chifitecka 420 w zaworki sprawdzałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...