Bolesuaf Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Prosiłbym żeby ktoś napisał jak moge zwiększyć napięcie na procku na tej płycie - przez naprzykład jakiegoś v-moda albo coś. Chciałem podkręcać swój procek 2400+(max mi chodzi 2.4gh) - wyżej już mi siada ze względu na niskie napięcie (2.05V ;] ) A i jeszcze jedno - przy wyższym napięciu nie powinien się odrazu zjarac nie ?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 2 V no faktycznie niskie napiecie :lol: czym chlodzisz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesuaf Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 No chłodze to Gigabytem 3d ultra - wbrew temu co można o nim poczytać to dobry cooler - i przy 2V daje sobie rade - nawet pozostaje jeszcze zapas ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 No chłodze to Gigabytem 3d ultra - wbrew temu co można o nim poczytać to dobry cooler - i przy 2V daje sobie rade - nawet pozostaje jeszcze zapas ;]poczekaj miesiac dwa z takim napieciem a procek wyfronie ci z komputera z takim napieciem moze ci niedlugo pujsc pozdro :lol:a na jakiej szynie jedziesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 poszukaj w necie opis vmoda do tej plyty poprostu lutownica w dlon i juz;)) 2.05V to bardzo niskie napiecie:D sam jade na 2.18V:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesuaf Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 No właśnie z tym mam problem - bo nie umie nigdzie znaleźć żadnego moda to tej puytki. I było by świetnie jakby ktoś znalazł albo sam robił - bo chyba pół netu przeszukałem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...