krzychu1 Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Aktualnie posiadam Durona 1ghz i wentylator minta http://mint-electronics.com/products/coolers/ . W stresie mam 49*C normalnie 44-41*C . Czy jak wymienie na procesor Athlon XP2000+ to będę musiał wymieniać wentylator? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 No napisane jest, ze jest AZ do xp2000+. Jednak na Twoim miejscu i tak bym wymienil :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 kup whisperrocka za 40 peelenow i bedziesz mial spokoj na dluzszy czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 niestety czeka cię wymiana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekk Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ja mam M5TB na Athlonie 2400+ i da sie przeżyć krzychu1 który model Ty masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...