Blu Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Witam moja płyta głowna to ECS K7VTA3 mam zintegrowana karte dzwiekową zamierzam kupic zestaw 2.1 Creativa P380 czy głosniku będą wporzadku grać? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blu Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Witam moja płyta głowna to ECS K7VTA3 mam zintegrowana karte dzwiekową zamierzam kupic zestaw 2.1 Creativa P380 czy głosniku będą wporzadku grać? Pozdrawiam grać będą - ale P380 nie powalają jakością odtwarzanego dźwięku (tracery z radiem lepiej grają !!!! sprawdzane organoleptycznie), nie mówiąc już o karci na ECSie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...