pcmax Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Chlopaki mam problem bo jakis gostek proponuje mi 550zl za karte Radeon 9500 64mb 128bit ta co w podpisie! CZy sprzedac!?? Jezeli tak to co kupic prosze o bardzo szybk odpowiedz!!!! Narty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 ja bym se ją zostawił bo wyniki masz ładne, a w grach różnicy prawie nie będzie, lepiej poczekaj aż ceny pójda bardziej w dół i kup se coś fajnego, a jak będziesz sprzedawał tego po okazyjnej cenie to daj znać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumianko Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 jesli jest w pelni przerabialny na pro to na pewno wiecej dostaniesz za nia a jak nie to znalazles losia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 W życiu!!! 550zł za modowalnego i tak kręconego??? Bez jaj. 600zł to minimum. Poczekaj ze sprzedażą aż 9800SE@Pro potenieją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 czyli nie sprzedawac!!! ok dziekuje wam jestescie wyjatkowo szybcy i za to kocham to forum prpfesionalne!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...