Włodi Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Postanowiłem założyć ten temat, ponieważ widzę że sporo ludzi ma problemy z RAM-em na NF7. Sam chcę kupić tą płytę niedługo. Chciałbym żebyścię w tym temacie pisali jakie macie pamiątki i czy mieliście z nimi jakikolwiek problem na tej płycie. To pomoże wielu osobom dobrać bezproblemowe kości. Ja sam ma Elixiry i boję się że będę miał tego pecha i też nie pójdą bezbłędnie w memteście.:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Moj TwinMOS 1x512MB PC3200 (kosci Mtec 5ns) smiga jak w podpisie bez problemow: 11-3-2-2cl @2,7V. To kostka kupiona na samym poczatku jak pojawily sie te pamieci - terazniejsze podobno sa slabsze jesli chodzi o OC... Wczesniejsze biosy plyty robily nieco problemow ale teraz wszystko jest jak najbardziej OK. Maly OT: na wczesniejszej mobo (Epox 8RDA 1.1) z tymi timingami pamiec smigala tylko do FSB=200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 mialem juz kilka pamieci i zero problemow, teraz nawet mam gdzies jakies goodramy :D:D:D ktore bezproblemowo tez chodza (jakis noname), a wiec nie rozumiem nawet problemu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 potwierdzam: TwinMos'ki i Hynixy są zajefajne i chodza bez problemu. u mnie 1x256 TwinMos (Mtec) 333@440 to chyba niezły wynik, ale to były pierwsze zajefajne TwinMos'ki. u Chaos'a Hynixy PC3200 śmigają na FSB250, a na forum widziałem i FSB260 więc też do najgorszych nie należą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...