SonGoace Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 mam taki problem, przyjechałem z włoch gdzie kupiłem sobie karte telewizyjną firny avermedia. podłaczyłem ją do kompa, zaczeła się instalować, w polu wyb. wybrałem polska(pal-d) (tylko taka była) i dąłem dalej. i co teraz - wyszukuje programy ale niestety sa bez głosu ?!?! co mam na to poradzic, jak to zrobić ? czy taka karta wymaga przestrojenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Moja kablówka jedzie na PAL D i nie ma problemu... A nie masz dla Polski kilku standardów? Jesli tak, to ustaw PAL B/D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Podłączyłes tuner do karty dzwiękowej i ustawiłes głosnosc dla wejscia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 No na to nawet nie wpadlem ;). Karta ci szumi, czy dzwieku nie ma w ogole? sgj, jestes bonzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SonGoace Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Az taki głupi nie jestem zeby nie wiedziec ze trzeba podłączyc do karty, zrobiłem nawet lepiej podłączyłem do zestawy głośnikowego. Chodzi o to, wyszukuje mi wszystkie kanały (jakies 40) na 37 szumi, piszczy, stuka itd. a na 3 (tvp3 wox i viva) głos jest normalnie. Sprubuje pozmieniac na pal dk itd. zobaczymy co z tego wyjdzie :) co do standardów na pal mam tylko takie: pal-dk pal-bg pal-i pal-n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...