Skocz do zawartości
BorysVasiliev

cFos+NEO+transfer

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem teraz w robocie i niezbyt moge szukac po forum.troche przejrzalem ale nie znalazlem podobnego tematu.

Problem tkwi w tym : zaczelo sie wszystko od SDI kiedy to na DC siedzialem i kiedykolwiek upload sie zaczynal download spadal ze nic nie szlo sciagnac.Po pewnym czasie dorwalem cFosa cudowny programik ktory zaniechal wszystkich tych bledow.Jednak ze jak przesiadlem sie na NEO , nadal wszystko gralo ladnie upload 20kb download 70kb miod.Ale kurcze filmy skacza ,gierki skacza myslalem ze to wada NF2 zmienilem na KT600 i dalej to samo.wrescie procesy i dopatrzylem sie ze EXPLORER skacze dziwnie z zuzyciem procka , od 5%-50% a nic nie robilem , formaty systemy nic nie pomagalo wrescie spojrzalem na malo pozornego cFOsa ktory zawsze byl na kompie i go odinstalowalem problem zniknal tylko teraz nastepna wada jak sciagac i udostepniac nic nie tracac ?

Moze jakies opcje programy itd ? Sam nie wiem jak sobie z tym poradzic , a naprawde denerwujace jest to ze jak chce w sieci p2p dzielic sie to download spada mi z 70kb na 5 kb :/

Ale wypracowanie machnalem heh : sorki pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżłei masz ta ikonke od cfos co była na pulpicie taki skrót to odinstaluj cFos i urochom i musisz mieć stery jeszcze przerobione pod ppoe czyli takie specjlne modowane jak pod cfos. i jak już niemasz cfos to jak zachowałeś ta ikonke ąłczysz sie tak jak przez cfos i jesteś na lanie ale już niemasz tego programu i też powinno być tak ze upload i download jest niezależny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi