BorysVasiliev Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Jestem teraz w robocie i niezbyt moge szukac po forum.troche przejrzalem ale nie znalazlem podobnego tematu. Problem tkwi w tym : zaczelo sie wszystko od SDI kiedy to na DC siedzialem i kiedykolwiek upload sie zaczynal download spadal ze nic nie szlo sciagnac.Po pewnym czasie dorwalem cFosa cudowny programik ktory zaniechal wszystkich tych bledow.Jednak ze jak przesiadlem sie na NEO , nadal wszystko gralo ladnie upload 20kb download 70kb miod.Ale kurcze filmy skacza ,gierki skacza myslalem ze to wada NF2 zmienilem na KT600 i dalej to samo.wrescie procesy i dopatrzylem sie ze EXPLORER skacze dziwnie z zuzyciem procka , od 5%-50% a nic nie robilem , formaty systemy nic nie pomagalo wrescie spojrzalem na malo pozornego cFOsa ktory zawsze byl na kompie i go odinstalowalem problem zniknal tylko teraz nastepna wada jak sciagac i udostepniac nic nie tracac ? Moze jakies opcje programy itd ? Sam nie wiem jak sobie z tym poradzic , a naprawde denerwujace jest to ze jak chce w sieci p2p dzielic sie to download spada mi z 70kb na 5 kb :/ Ale wypracowanie machnalem heh : sorki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 jeżłei masz ta ikonke od cfos co była na pulpicie taki skrót to odinstaluj cFos i urochom i musisz mieć stery jeszcze przerobione pod ppoe czyli takie specjlne modowane jak pod cfos. i jak już niemasz cfos to jak zachowałeś ta ikonke ąłczysz sie tak jak przez cfos i jesteś na lanie ale już niemasz tego programu i też powinno być tak ze upload i download jest niezależny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 kurcze wywala mi blad 797 jak probuje za pomoca tej iknoki od cfosa.zastanawia mnie to ze tyle osob ma neo i jak oni rozwiazuja ten problem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...