_madi_ Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Pare dni temu przypadkowo zobaczylem ze w kablu laczacym grafike z monitorem nie ma dwoch nóżek. Nie wiem czy to moze powodowac jakies problemy wiec prosze o pomoc :P. Czy moge zostac przy takim kablu czy bedzie koniecznosc kupienia nowego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Jak ci działa (i nóżki nie są powyłamywane) to raczej nie powoduje problemów ;] Swoją drogą z tego co pamiętam normalnie vga nie korzystało ze wszystkich wyjść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo83 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ten brak to specjalnie powinno brakować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Tez tak mam nie przejmuj sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 mój kolega nie ma połowy nóżek :) jak zobaczyłem jego kabel to sie przestraszyłem, że monitor nie będzie chodził podpiołem i chodził :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...