marcinsz0 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 mam uszkodzony dysk Seagate barracude z firmvare 3,19/spalila sie elektronika/ ,teraz mamm mozliwośc kupic elektonikę z tego samego modelu ale z firmware 3,75 , czy bedzie pasowalo ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Bedzie bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mschu Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgadzam sie z przedmowca - na bank bedzie pasowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 hmm czyli ver firmware'u w Seagatach nie ma znaczenia :?: ja mialem przyklad ze mialem 2dyski 4.3 Seagate (ten sam firmware) i jeden sie rozwalil (elektornika poszla) przelorzylem z drugiego i tez zonk :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 cos zle podlaczyles albo cos uszkodziles. ja zmienialem w 40 gigowym seagacie elektronike z roznym firmware(kupilem na allegro) i smiga. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 czy 80zł /z wysylką / to nie za duzo za sama elektronikę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 moim zdaniem oki ja dalem 80 z wysylka juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 nie bedzie pasowac ... www.mbm.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 IMO będzie pasować. Ja zmieniałem elektronikę w WD. Inna wersja firmware (po przecinku), inne miejsce produkcji, a wszystko działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 kupilem i zobacze ,jak nie bedzie pasowało to kupa ,oddam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 tylko napisz o rezultatach ... bo nie wszyscy o tym wiedza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...