pcmax Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 prosze o opinie (plusy i minusy) zasilacza ROPLA 400 watt http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=8402&sid=1 co to jest!??? jak trzyma napieca z czym konkuruje!??? a i co co sadzicie o 500??? czekam na odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 on nie ma zadnych plusow to shit lepiej kupic modecoma 300gtf :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Ropla, Megabajt, Codegen, L&C, Tracer = Syf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Widziałem gdzieś testy Ropli 500W - chodził jak porządna 300W - i miał za mało molexów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 tzn ze jest to badziew jakich malo!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Widziałem gdzieś testy Ropli 500W - chodził jak porządna 300W - i miał za mało molexów :)gdyby to chodzilo jak pozadna 300 to by bylo dobrze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ropla juz byl gdzies na forum ktos zadowolony z jej zakupu poszukaj :) a ogolnie plusow nie zauwazono minusy zas standardowe jak to codegen/megabajt/tracer i inne "hiendowe" zasilacze z nizszej polki :P zreszta mnie sama nazwa przeraza :) kojarzy mi sie z wytworem wschodnich sasiadow albo z czyms na rope :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 to nie dlamnie ja zamowilem dzisiaj 360watt no juz wiadomo jakiej firmy!!!!! kolega sie zastanawia nad tym!!! a to jest lepsze od feela 300!??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 a ile te 360 watt kosztowac bedzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 200zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 200zle to nie jest ten chief na sirtecu 360 df :wink: wiec nie wiadomo jak sie sprawuje ja na twoim miejscu kupilbym tego za 230 a wiadomo co to jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkia Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Ropla robią Hopla KŚ Ekspert odsyłam do leORT: ORT: ORT: ktury, nawet w tak badziewnych testach robionych przez tę prasę się wychylił. Przy minimalnych obciążeniach dawał ciała na wszystkich Voltarzach. Kto to g.wno do naszego szczęśliwego kraju wprowadził. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...