GenghisKhan Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 bede sie bral do vmoda ti4200 w najblizszych dniach i czy ta lutownica bedzie ok??? czy to nei jest czasem jakis zlom??? http://www.laro.com.pl/index.php?action=sklep&t=1039 napiszcie co sadzicie - nie chce transformatorowa juz sie bawic a na karcie mi bardzo zalezy;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 widziałem na allegro taką po 60zł dzienki za lnka gościu opisuwał w samych superlatywach więc chyba dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 oo ta lutownica mi sie podoba :D musze se kupić włąsnie jakaś poządną bo moaj 4ti też czeka na v mody a wszysko sie odwleka bo nia mam lutownicy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 oo ta lutownica mi sie podoba :D musze se kupić włąsnie jakaś poządną bo moaj 4ti też czeka na v mody a wszysko sie odwleka bo nia mam lutownicy :(to nie robiles vmodow jeszcze na swojej? jaka masz rewizje chipsetu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 nie dopiero będe robił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 nie dopiero będe robił :D core na 350 z dobrym chlodzeniem Ci lata? musisz miec A3 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...