crackers Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Koledze podkrecilem jego Celka 700@1,1GHz. No i było faynie przez ok. 2 miesiące. Później coraz częściej komp. się nie włączał. Teraz doszło do tego nawet, że włącza się raz na tydzień... masakra! Ale jak już się włączy to chodzi do upadłego ... nawet 8 godzin i wiecej... A co do tego kiedy nie chce sie wlaczac... to zarowno na standardowym FSB, jak i innych... nie wiem dokładnie co się stało, bo podłączałem u siebie wszystkie jego podzespoły (prócz płyty i proca) i wszystko u mnie cacy. U niego nie. Biosa resetoweliśmy nie.... choć teraz nawet to nie pomaga... hmmm.... czy wiecie co to możę być??? Bo ja się już rozkładam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 No plyta glowna. Mowisz ze przeniosles wszystko procz plyty wiec tam tkwi problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 u mnie też takie kosmosy się dzieją, ale to przez procka chyba bo jak włożyłem innego to śmiga, a mojego oddałem do serwisu i tam pan sprawdzał i mówi, że u niego za każdym razem działał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...