JUGAJ Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Witam mam pytanie zna ktoś link do manuala w języku polskim do tego biosu na stronie producenta jest po angielsku a na polskiej stronie produktu link niedziała . za odpowiedzi wielkie dziękinarazka pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 http://www.bios.pnet.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Dzięki ale tam jest opisane całkiem coś innego niż ja mam może jeszcze jakieś propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Czesc opcji napewno sie pokrywa, niektore moga miec troche inne nazwy. Opis powinien byc w instrukcji, jak nie masz to sproboj sciagnac z netu (moze byc tez od innej plyty z tym biosem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...