gexix Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Słuchajcie, jakiego byście polecili wentylatora (świecącego) do mojego Athlon 1700+ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 http://www.csklep.pl/product_info.php?cPat...products_id=328 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zależy w jakiej cenie, jak jakiś tani to raczej CoolerMaster (30zł max) a jakiś droższy, wydajnieszy to raczej Thermalatake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 to co to ma być w koncu cooler cały czy tylko wentyl ?? ile masz $ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 napisał że chce wentylator, ja wkońcu nie wiem!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 no to jak sam wentyl to samego arctica swiecacego :) cichy i ladny ;) w sam raz na 1700+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gexix Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 NIE!!! Chodzi mi o całego coolera (radiator i wentylator)........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 zalezy ile kasy planujesz wydac na ten cooler ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gexix Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 No gdzieś do 60 zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 na allegro widziałem taki zestawik, bodajeże za 40zł, chłodzi do 3400+, chyba na niebiesko świeci, ale czy jest wydajny? nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...