Skocz do zawartości
metal

Win98se.Wyłanczanie i problem !

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Win98se i mam problem z ponownym uruchomieniem i czasami z wyłączeniem kompa. Podczas ponownego uruchomienia Win się nie che ponownie uruchomić wyskakuje to niebieski tło z napisem win98... a podczas wyłączanie to czasami trzeba ręcznie wyłączyć kompa bo się nie wyłancza.

Wiem że jest jakiś Patch do tego :D czy mógłby ktoś sypnąć linkiem skąd można pobrać tego patcha ??? szukałem na microsoft.com ale tam nic nieznlazłem [może gdzieś jest :D ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje Windows Update - mi pomogło.

Musisz instalnąć: pakiet najważniejszeych aktualizacji (jakoś tak) oraz coś z dyskiem (qrde nie pamiętam dokładnej nazwy, w opisie było, coś że przy nowoczesnych szybkich procach windows nie zdąrza zapisywać podczas zamykania informacji na dysku........). Aha i mimo tego, że nie masz sieci to daj se AKtualizację zamykania przy zmapowanych dyskach.

Jeśli nie chcesz się rejestrować na windows update z wiadomego powodu ;). to użyj Xteq systems Setup 6.2. w drzewie pluginów wybierz: -> sytem -> user data-> Windows Update Registration -> kliknij set registration done. I już możesz bez problemów updejtować swój system :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi