metal Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Mam Win98se i mam problem z ponownym uruchomieniem i czasami z wyłączeniem kompa. Podczas ponownego uruchomienia Win się nie che ponownie uruchomić wyskakuje to niebieski tło z napisem win98... a podczas wyłączanie to czasami trzeba ręcznie wyłączyć kompa bo się nie wyłancza. Wiem że jest jakiś Patch do tego :D czy mógłby ktoś sypnąć linkiem skąd można pobrać tego patcha ??? szukałem na microsoft.com ale tam nic nieznlazłem [może gdzieś jest :D ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 http://www.microsoft.com/windows98/downloa...8SE/Default.asp oto ten link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Pamietaj, ze istnieje WindowsUpdate. Czasem tam sie zaglada ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 http://www.microsoft.com/windows98/downloa...8SE/Default.asp oto ten link zaistalowłem to i ... :? nić :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 a masz sieciówke? jak masz to wyciągni na chwile i sprawdź... mi sie bardzo czest zdarza ze w98 z kartą sieciową (obojetnie jaką) nie che sie wyłączyc ani przeładowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 a masz sieciówke? jak masz to wyciągni na chwile i sprawdź... mi sie bardzo czest zdarza ze w98 z kartą sieciową (obojetnie jaką) nie che sie wyłączyc ani przeładowac. nie mam sieciówki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Proponuje Windows Update - mi pomogło. Musisz instalnąć: pakiet najważniejszeych aktualizacji (jakoś tak) oraz coś z dyskiem (qrde nie pamiętam dokładnej nazwy, w opisie było, coś że przy nowoczesnych szybkich procach windows nie zdąrza zapisywać podczas zamykania informacji na dysku........). Aha i mimo tego, że nie masz sieci to daj se AKtualizację zamykania przy zmapowanych dyskach. Jeśli nie chcesz się rejestrować na windows update z wiadomego powodu ;). to użyj Xteq systems Setup 6.2. w drzewie pluginów wybierz: -> sytem -> user data-> Windows Update Registration -> kliknij set registration done. I już możesz bez problemów updejtować swój system :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...