pcmax Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Witam! zastanawiam sie nad zmiana mego standardowego chlodzenia karty graficznej Radeon 9500pro 128bit 64mb 3,0 Infineon Narazie spodobalo mi sie Thermaltake Giant III eXtreme, a wejdzie to na nia!????? Jest jakies lepsze chlodzenie!??? Potrzebuje odpowiedzi do jutra do godziny 10:00 bo ide wtedy do sklepu zamawiac! a zamowilem dzisiaj zasilke 360watt (no co to moze byc!???) Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 1. mniej wykrzyknikow i zapytajnikow 2. no ba ze jest to jedno z najlepszych chlodzen na rynku 3. spokojnie wejdzie na tego radka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 hm, a nie lepiej Arctic VGA Silencer? jest dużo tańszy i bardzo wydajny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 hm, a nie lepiej Arctic VGA Silencer? jest dużo tańszy i bardzo wydajny :)ale czy wydajniejszy!??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Najlepiej FC. Ewentualnie WC + TEC. To będzie najwydajniejsze :lol: . Sam teraz składam WC + TEC na mojego 9700 :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zastanawiam sie po co ci chlodzenie jak chcesz go sprzedac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 proste dolozy na chlodzenie 200zl i sprzeda go o 50zl drozej to jest dopiero interes :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 nie poprostu zdejme jak znajdzie sie klient Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ćmilu Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Chciałem się dołączyć ale mam pytanie do właścicieli kart 9700(pro) - czy ona grzeje się podobnie jak karty 9800(se,pro) bo znalazłem test fajnych coolerków ale testy były przeprowadzane na karcie 9700pro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 mozesz dac link do tych testow!??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 A ja proponowałbym coś homemade. Mały "upgrejd" moje Radka: Cooler od AMD zakupiony na Allegro podobnie radiatory od pc_max też na Allegro. IMHO dało to dużo: 420mhz/650mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 a czym go przymocowales ?? i czy nie jest zaciezki?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 a czym go przymocowales ?? i czy nie jest zaciezki?? Śrubki bodajże 3mm - idealne pasowały - oczywiście najpierw podkładki. Cooler ma dwa gwintowane wejścia - do tych śrubek. A co to wagi - ujął bym to tak --> ten cooler idealnie się nadaje (chociaż jakbym miał większego <a mam, tylko nie pasował> to siedział by ten większy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 VGA Silencer jest bardzo dobry i cichy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 mechl!k fajnie Ci to wyszlo... ja mam radiatorek podobny do twojego, a w karcie nie mam otworow... i pytanko: czy sama tasma od Rosia wystaczy :?: czy radiatorek sie nie urwie :?: jak mozna go przymocowac dodatkowo :?: jakimis drucikami pozaczepiac na okolo :?: czekam na odpowiedzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ćmilu Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 To był test coolerków które mnie interesowały i między którymi ewentualnie dokonywałbym wyboru http://www.tweak.pl/artykul/giant2_zm80c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 mechl!k fajnie Ci to wyszlo... ja mam radiatorek podobny do twojego, a w karcie nie mam otworow... i pytanko: czy sama tasma od Rosia wystaczy :?: czy radiatorek sie nie urwie :?: jak mozna go przymocowac dodatkowo :?: jakimis drucikami pozaczepiac na okolo :?: czekam na odpowiedzi... Nie masz otworów? Jaka to karta? Więc powiem Ci tak: Ja bym osobiście nie ryzykował przyklejania coolera taśmo do rdzenia. Jestem pewny że spadnie - na taśme cooler za dużo waży. Prędzej próbowałbym klejem (na stałe) - Thermopox. Masz jakieś fotki tego coolera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 nie mam fotek... karta to radzio 9100 64mb 128bit od Sapphira Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Szczerze? IMHO Thermopox (klej, czyli na stałe ) albo nic... Musze looknąć jeszcze na tą karte, może coś jeszcze wymyśle. Jakby coś mi wpadło do dam znać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ooooo tak wyglada.... http://www.darkcrow.co.kr/image/bench/9x00...ire9100card.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 pcmax :arrow: Może to : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=735997#735997 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=711923#711923 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys-- Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 VGA Silencer jest bardzo dobry i cichy a czy to chłodzenie wejdzie na gf 4 ti 4200 ? ze specyfikacji wynika ze nie, ale ja na swoim mam wentylka przymocowanego na 2-och kołkach i chodzi mi tylko o to jaki jest rozstaw miedze kołkami mocujacymi Silencera ? bo moze by sie udało go zamontowac na gf4 ti ? jak ktos ma to niech mierzy bo wtedy zmierze na swoim i porównamy pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...