Elektron Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ..Za komputer. Możecie wyrazić swoje zdanie ile jest warty mój komputer?? Specyfikacja: - PIV 2.4 HT - HDD Maxtor 80 Gb 8 mb cache - Radeon 9600 Pro ATI - Mobo - MSI 865PEM2 - 512 DDR 400 mhz - Pioneer DVD R/RW - DVD Samsung pozdr i dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 jak dla mnie to z tysiaka nie wiecej :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Nie te forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruii Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ja mysle ze jest wiecej wart niz tysiac -tak dobre 1500 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ok :) ale chciałbym normalne i poważne odpowiedzi bo mam kupca i mniej więcej chce wiedzieć ile mu powiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 1600-1800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 a Kupiec to sie zna na komputerach czy nie ;) jezlei nie to poeidz że chcesz 2100 i złaź z ceną w dół zwłaszcza zachwalaj p4 i HT duzó mu kitu wciskaj o tej emulacji 2 procków. jeżłei sie zna powiedz ze cchesz 1900 zł. Ja osobiście to bym chciałza niego 2500 zł ale ja lubie takie ceny dawac potem sie szybko schodzi w dół i często wychodzi na swoje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ehhhhh jak towj sie rozmysli, to tez mam kupca sdla ciebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...