xanatos Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Sorry z gory za taki troche glupi watek ale przeszukalem chyba cale forum i dowiedzialem sie tylko tyle ze z dzialaniem Bartona na tej wersji plyty moze byc roznie albo zeby popatrzec na strone producenta i patrzylem i tam jest ze wersje od rev. 2.00 dziala, ale ja mam niestety 1.02 bo kupowalem ja dosc wczesnie. Mimo wszystko mam jeszcze mala nadzieje ze moze jednak bedzie dzialac, bo podobno na plytach z ukladem Via KT333 takie procki dzialaja... Obecnie mam Athlona XP Palomino 1800+ @ 1711MHz dzialajacego u mnie na szynie 166 czyli na takiej na jakiej dziala Barton. Testowal ktos u siebie takiego procka na A7V333 w wersji rev. nizszej niz 2.00 i jakie byly rezultaty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanatos Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Widze ze chyba nikt nie zna odpowiedzi :( wiec spytam sie o cos troche innego - czy jezeli bym do tej plyty zamontowal takiego procka to czy moze on sie (przez to ze plyta go nie obsluguje) zepsuc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Skoro działa Ci magistrala 166 to procek powinien pracować bez żadnego problemu, nie ma raczej takiej możliwosci zeby płyta uszkodziła procesor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutas Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 http://pl.asus.com/products/mb/socketa/a7v...3/overview.htm# plyta socket A wiec bartek powinien wstac bez problemu tym bardziej ze obsluguje fsb 166 pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanatos Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 szkoda ze nikt takiego procka nie przetestowal na takiej plycie ale mimo wszystko dzieki za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...