Skocz do zawartości
DoctorPulse

Dobra płytka, wpisz swój typ!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam problema, padł mi Abit NF7-S przy vmodzie i chyba mi nie uwzględniom gwary, czyli muszę zakupić nowe MoBo za własną mamone :( i mam dylemat, bo mam tylko 350zł (prawie), miałem sprzedać proca i kupić 2500+M...ale nici chyba...więc pisze ten topic to życzliwych userów którzy pomogą mi wybrać płytę pod A2400+

Płyta może być z allegro.

A wacham sie miedzy:

- Abit NF7

- Epox 8RDA+

- Epox 8RDA3I

Lub NF7-S/L albo 8RDA3+ (tylko te to raczej z allegro bo taniej)

Proszę o wypowiedzi!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wiem czy z allegro taniej. U mnie w mieście np abity sa tańsze w sklepach niz na aukcjach. Ale mniejsza z tym. Ja bym typował abita, bo sam mam. Miałem okazje popracowac na 8rda3i i raczej sie zawiodłem. 8rda+ ma tą zalete że ma ss. Jak nie potrzebujesz ss to bierz abita. Pozdro4all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja raczej skłaniałbym się między NF7(S) a NF7(S), w rachubę również wchodzi NF7(S), ewentualnie możesz też zakupić NF7(S)

także widzisz jaki masz ogrom wyboru :D:D:D

te to duży wybór mam, qrde sam nie wiem, tyle nazw nie sposób spamiętać, a co dopiero wybrać!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja bym IDE ustawił w innym miejscu, tak jak w BH7, bliżej krawędzi i nie jak jest teraz wtyczki do góry, tylko na bok (chyba wiecie o co mi chodzi), mniej plątaniny na biurku.

Bierz NF7/NF7-SL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja raczej skłaniałbym się między NF7(S) a NF7(S), w rachubę również wchodzi NF7(S), ewentualnie możesz też zakupić NF7(S)

Zapomniałeś, że ma jeszcze NF7s do wyboru, a o NF7s już nie wspomnę.

Dobrze by było jakby wziął NF7s, albo NF7s.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wiem czy z allegro taniej. U mnie w mieście np abity sa tańsze w sklepach niz na aukcjach. Ale mniejsza z tym. Ja bym typował abita, bo sam mam. Miałem okazje popracowac na 8rda3i i raczej sie zawiodłem. 8rda+ ma tą zalete że ma ss. Jak nie potrzebujesz ss to bierz abita. Pozdro4all

Abit Nf7-SL też ma SS ;p. Ja polecam Abita

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, ale jeszcze nie mozemy zapominac o NF7(-S) :wink:

A tak na serio to inna plyta raczej nie wchodzi w rachube - mozesz jeszcze popatrzec na DFI Infinity - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27588077 - tutaj sprzedaje Srekal z naszego forum.

Jestes pewien ze z gwary nici?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, ale jeszcze nie mozemy zapominac o NF7(-S) :wink:

A tak na serio to inna plyta raczej nie wchodzi w rachube - mozesz jeszcze popatrzec na DFI Infinity - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27588077 - tutaj sprzedaje Srekal z naszego forum.

Jestes pewien ze z gwary nici?

Nie Nie Nie panowie jak mogliscie zapomniec o tak swietnej płycie jak NF7-(S lub SL ) heheheehehhehehe :D :D :D :wink: :wink: :wink: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam dostęp do płytek NF7 za 320 zł (już z VAT'em) non stop

więc jak ktoś reflektuje to mogę zakupić i wysłać :D

DoctorPulse - jak widzisz wszyscy jedno w głowie mają - Abit seria NF7 :) więc chyba już się przekonałeś co do zakupu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...