DoctorPulse Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Witam, mam problema, padł mi Abit NF7-S przy vmodzie i chyba mi nie uwzględniom gwary, czyli muszę zakupić nowe MoBo za własną mamone :( i mam dylemat, bo mam tylko 350zł (prawie), miałem sprzedać proca i kupić 2500+M...ale nici chyba...więc pisze ten topic to życzliwych userów którzy pomogą mi wybrać płytę pod A2400+ Płyta może być z allegro. A wacham sie miedzy: - Abit NF7 - Epox 8RDA+ - Epox 8RDA3I Lub NF7-S/L albo 8RDA3+ (tylko te to raczej z allegro bo taniej) Proszę o wypowiedzi!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ECS !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Ja wiem czy z allegro taniej. U mnie w mieście np abity sa tańsze w sklepach niz na aukcjach. Ale mniejsza z tym. Ja bym typował abita, bo sam mam. Miałem okazje popracowac na 8rda3i i raczej sie zawiodłem. 8rda+ ma tą zalete że ma ss. Jak nie potrzebujesz ss to bierz abita. Pozdro4all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Epox 8RDA+ :twisted: Super plytka, ale bierz tylko rev. > 2 :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 NF7 lub NF7-S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ECS !! chyba żartujesz..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 DFI LAN PARTY!!!!!!!!! ALBO Nf7-s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 NF 7s 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 DFI LAN PARTY!!!!!!!!!! a myślisz że kupie DFI LP za niecałe 400zł?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ja raczej skłaniałbym się między NF7(S) a NF7(S), w rachubę również wchodzi NF7(S), ewentualnie możesz też zakupić NF7(S) także widzisz jaki masz ogrom wyboru :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ja raczej skłaniałbym się między NF7(S) a NF7(S), w rachubę również wchodzi NF7(S), ewentualnie możesz też zakupić NF7(S) także widzisz jaki masz ogrom wyboru :D:D:D te to duży wybór mam, qrde sam nie wiem, tyle nazw nie sposób spamiętać, a co dopiero wybrać!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 a tak poważnie: mam Abita NF7 i naprawdę ci polecam, ma ogromne możliwości O/C i jest bardzo dobrze skonfigurowana pod względem rozmieszczenia wtyków i portów na płycie (no może zasiłka powinna być trochę wyżej umieszczona) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Abit Nf7-sl rev 2.0 sa nowe po 390zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Czym się różni NF7 of NF7 SL? Oprócz tego że ma soundstorma, firewire, sata? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 I ja bym IDE ustawił w innym miejscu, tak jak w BH7, bliżej krawędzi i nie jak jest teraz wtyczki do góry, tylko na bok (chyba wiecie o co mi chodzi), mniej plątaniny na biurku. Bierz NF7/NF7-SL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ja raczej skłaniałbym się między NF7(S) a NF7(S), w rachubę również wchodzi NF7(S), ewentualnie możesz też zakupić NF7(S) także widzisz jaki masz ogrom wyboru :D:D:D Zapomniałeś, że ma jeszcze NF7s do wyboru, a o NF7s już nie wspomnę. Dobrze by było jakby wziął NF7s, albo NF7s. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 kup Soltka FRN2 a będziesz zadowolony i fsb rzędu 250 bez modów !!!! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Ja wiem czy z allegro taniej. U mnie w mieście np abity sa tańsze w sklepach niz na aukcjach. Ale mniejsza z tym. Ja bym typował abita, bo sam mam. Miałem okazje popracowac na 8rda3i i raczej sie zawiodłem. 8rda+ ma tą zalete że ma ss. Jak nie potrzebujesz ss to bierz abita. Pozdro4all Abit Nf7-SL też ma SS ;p. Ja polecam Abita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 xxx, gdzieś ty takiego taniego tego abitka widział, a Solteka FRN2 - nigdy!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ABIT NF7-SL rev.2.0 cena netto: 324 zł cena brutto: 395 zł http://www.esc.pl/ http://www.sklep.gral.pl/ albo tu po 394 zł Ja swojego kupowałem a ESc po 390zł ok tydzien temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgadzam sie z Piotr_the Soltek FRN2 rev. D lub E3 fsb 250Mhz zaden problem a MoBo w bardzo przystepnej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ja raczej skłaniałbym się między NF7(S) a NF7(S), w rachubę również wchodzi NF7(S), ewentualnie możesz też zakupić NF7(S) także widzisz jaki masz ogrom wyboru :D:D:D Zapomniałeś, że ma jeszcze NF7s do wyboru, a o NF7s już nie wspomnę. Dobrze by było jakby wziął NF7s, albo NF7s. No, ale jeszcze nie mozemy zapominac o NF7(-S) :wink: A tak na serio to inna plyta raczej nie wchodzi w rachube - mozesz jeszcze popatrzec na DFI Infinity - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27588077 - tutaj sprzedaje Srekal z naszego forum. Jestes pewien ze z gwary nici? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ja raczej skłaniałbym się między NF7(S) a NF7(S), w rachubę również wchodzi NF7(S), ewentualnie możesz też zakupić NF7(S) także widzisz jaki masz ogrom wyboru :D:D:D Zapomniałeś, że ma jeszcze NF7s do wyboru, a o NF7s już nie wspomnę. Dobrze by było jakby wziął NF7s, albo NF7s. No, ale jeszcze nie mozemy zapominac o NF7(-S) :wink: A tak na serio to inna plyta raczej nie wchodzi w rachube - mozesz jeszcze popatrzec na DFI Infinity - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27588077 - tutaj sprzedaje Srekal z naszego forum. Jestes pewien ze z gwary nici? Nie Nie Nie panowie jak mogliscie zapomniec o tak swietnej płycie jak NF7-(S lub SL ) heheheehehhehehe :D :D :D :wink: :wink: :wink: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ja mam dostęp do płytek NF7 za 320 zł (już z VAT'em) non stop więc jak ktoś reflektuje to mogę zakupić i wysłać :D DoctorPulse - jak widzisz wszyscy jedno w głowie mają - Abit seria NF7 :) więc chyba już się przekonałeś co do zakupu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 No widze...i chyba tak zrobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZO_PAWEL Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Abit NF7-s rev2 też się długo wachałem ale w cenie 370zł nic lepszego nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ale gdzieś ty znalazł NF7-S za 370zł??? Powiedz mi... a co do gwary to się jutro dowiem i powiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ja mam chody w hurtowni i załatwiam Abita NF7-S z gwarancją za 446 zł od ręki, za 370 zł to raczej jest niemożliwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 no mi też się wydaje że za tanio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samone3 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Mnie tylko zastanawia Doktorku czego wachasz sie nad epoxami ,a solteka nie chcesz :?: :roll: np takiego http://www.pcprojekt.pl/index.php?c=katalo...uktow&v=d&i=978 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...