Darius Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Skąd masz tego smoka bo jest zapupisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Skąd masz tego smoka bo jest zapupisty.przeczytaj topic to się dowiesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Skąd masz tego smoka bo jest zapupisty.Kiedys byla taka tapeta do WINXP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darius Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 A może ktoś zapodałby mi na maila tego smoka? Szczoters@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WirMaX Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Witam :D Oj dawno nie odwiedzałem tego wątka :D Niebawem zmienie tą moją "Choinkę", a dokładniej będzie tylko zieleń w środku, albo bynajmniej jej więcej :D Ostatnio mialem nie miłą przygodę :(... te 32 kg jak było włączone runeło na ziemie z biurka tak jak widać na zdjęciach :( Robota wspaniałego Bernardyna rodziców bawiącego się z pudlem, zachaczyła jakoś łapą o kabel Antenowy i pociągła całą obudowę na ziemię ;( Nagrzewnica pogięta, zały górny róg od strony smoka przestawiony o prawie 10cm, beznadziejna sprawa. Naszczęście nagrzewnica nie przecieka i nic mi się w środku nie rozlało, obudowe narazie wyprostowałem i nie wygląda to źle prucz nagrzewnicy ;) Jak uzbieram torche funduszy, to na wakacje pokaze już nową wersje Golden Dragona :D :D :D Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 hehe do wakacji to jest jeszcze sporo czasu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...