merlin Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Problem panowie i panie polega na tym, że każde nacisnięcie przycisku powoduje wyświetlenie litery po upływie ok 5 sek. w jakimkolwiek programie (word, wordpad). Towarzyszom temu pikania z głośniczka na płycie gł. Stało się wszystko po zainstalowaniu gry. Gre teraz odinstalowałem , sterowniki od nowa zainstalowałem nawet w biosie sprawdziłem wszystko ok. Problem nadal jest. Co mam jeszcze zrobić. Klawiatura Tracer Prism. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 to taki dźwięk brzęczący jest ?? a spróbuj wyjąć i włazyć wtyczke od klawiatury ;) a jak to niepomorze to antywirusem sprawdź syetem. A jak bardzo ci to przeszkadza to reinstalcja. Sprawdź jeszcze alt +ctrl i del w zakładce wydajnosć może jakiś program zajmuje 100% mocy procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Ja miałem to samo, że przy naciskaniu klawiszy odzywał się głośniczek. Okazało się, że mialem zepsutą wtyczkę. Po jej wymianie wszystko działa normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Po rainstalacji dopiero pomogło :D teraz można dopiero popisać. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Wydaje mi że trojana miałeś , bo kiedyś sie spotkałem z takim problemem i pomógł Kaspersky Anti-virus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...