Yeti Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Mam pewien pomysł: IMHO fajnie byłoby gdyby społecznosc uzytkowników była informowana o wszelkich ugodnieniach wprowadzonych na forum. Tzn nawet takich najmniejszych jak poprawienie jakiegos błedu - tak jak to jest w programach. Wiem ze takie drobnostki nie nadaja sie do tego okienka z newsami, (a moze tak zeby tam zyły 3 dni od zaalikowania ? :P) ale topic zamkniety tylko dla Kierownictwa Forum w "O serwisie.." mógłby zaistniec... Do mile widziane projekty, rozpatrywane propozycje :> Jakie jest zdanie społecznosci forum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zarósłby pajęczynami :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Większość poprawek nie wymaga informowania publiki. To o czym należy poinformować jest zamieszczane w ogłoszeniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 jak sa duze zmiany to wtedy sa informacje a ze np. poprawiono wyswietlanie ikonek to chyba nie trzreba informowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 No nie wiem, to był by fajny pomysł, widać by wtedy było że robicie wszystko żęby www.forum.purepc.pl i www.tweak.pl stawały się coraz lepsze JESTEM ZA :!: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 a teraz nie widac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 eeee, ale czego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 marny pomysł. A co ma być napisane niby? Poprawione banowanie, poprawiona ikonka lol, poprawiony plómek. Bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moderee Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Powinna byc dostepna ogolna lista banow.Cos ala MOST WANTED. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 eeee, ale czego?? widać by wtedy było że robicie wszystko żęby www.forum.purepc.pl i www.tweak.pl stawały się coraz lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 jezeli juz cos takiego to np w formie jednego postu przyklejonego i dostepnego tylko dla administracji w tym jednym poscie dopisywac wszelkie zmiany ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 A w Comatose nie ma ikonek w gornym menu (albo jest ta od regulaminu niepotrzebnie) i pionowej kreski miedzy regulaminem a profilem. :D Dajcie znac jak poprawicie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 nieee, ja jestem ogólnie przeciwnikiem przyklejanych tematów. Niedawno to już osiągnęło szczyt! Zanim ujrzałem normalne, interesujące mnie tematy, to musiałem przebrnąć przez 10 z klejem. :/ Troche dużo. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...