rOg@s Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 czy da sie te pompke przerobic na niezatapialna ??? mam ja za darmo a szkoda mi kasy na nowa :) problem taki ze jak zdejme te plastikowa siateczke to jest taka okragla solonka bez jakiego kolwiek kroocca tylko taka okragla duza siateczka zakrecana na pierscien z wirnikiem na takie zakrecane zabki i nie wiem za holere jak to ugrysc zeby byla niezatapialna :( a chce meic nie zatapialna pliska help z gory thx i pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 SZUKAJ BYLO!!! Podpowiedz: tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 mowisz ze bylo :) a znalazles ??? bo ja juz 2 dzien szukam i dalej nic :[ jak ktos by sie natknol to plisss wklejcie linka :( " podpowiedz:tak" jak wiesz to gadaj a nie owijaj w bawelne :P ( bez obrazy:P:) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Topic o tych pompkach. Npewno cos ciekawego tam znajdziesz!! Przerabianie innej pompki. Tez moze Ci sie cos przydac. ;) A tak apropo to 10s szukania. :P Trzeba wiedziec jakie wyrazenia wpisac. :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=496...=asc&&start=180 zobacz bezpośrednio na tej stronie, atman 306 ale to nieistotne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...