Janisz Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Mój qmpel zrobił coś jakiego, ale na uczelnii. Mieli pompe wysokocisnieniową i pobierali zimna wode z jednego kranu, chodzili proca i tloczyli spowrotem do innego kranu).Ja też myślałem o czymś takim. Wystarczy pompka, która wytrzyma ciśnienie w sieci, a sama wcale nie musi robić dużo większego, ot żeby tylko wywołać obieg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<maXus> Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Co do pompy to pompa od CO bedzie idealna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARBIO1 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 I patrząc na ten temat doszłem do wniosku że wc to nie jest już hobby dla zapaleńców tylko moda.W ten sposób rosną w siłe firmy które sprzedają badźiewie(wiecie o jaką mi chodzi :lol: ) .Człowieku odpuść sobie wc i zajmij się gierkami .Ja proponuje zamknąć ten temat bo mnie cuś trafia.Jak można tak marnować wodę i pieniądze innych.Ide na pivo bo się wku...łem.Normalnie dno :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Ciekawe po jakim czasie blok Ci się zakamieni od kranówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 pomysł do kitu bo na dłuższą mete blok zajdzie kamieniem i straci właściwości przewodnictwa ciepła ,chociaż z drugiej strony przepływy i ciśnienia byłyby wspaniałe, nie do uzyskania na zwykłej pompie ,ale generalnie to marnowanie wody bez wzledu na to czy trzeba za nią płacić czy nie jestem na NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...