KRECIO Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Ja mam tez zapchany dysk prawie na maxa! D=3GB wolne a na C=2.5GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 co chodzi o informacje na temat pracy hdd, to świetny jest programik DTemp podaje kompleksowe info o trybach możliwych i aktualnych pracy hdd link :arrow: http://private.peterlink.ru/tochinov/ Dzieki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Czy to mozliwe ze dysk powoduje jakies klopoty z k.muzyczna? Bo odkad zainstalowalem winde to przy kopiowaniu czego albo czytaniu z cd muza strasznie mi piszczy, wyciagnolem mojego SB PCI 128 od Creativa i zainstaqlowalem k. muzyczna ktora jest na plycie i ona dziala bez zazutu :) czy mozliwe jest ze padl mi SB? dodam ze on dziala rowniez bez problemowo o ile nic nie koppiuje ani nie odczytuje czegos z cd :( Jak ktos wie o co chodzi to niech zapina :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 ....ALE DYSK USTAWIONY NA CICHY TRYB PRACY. .... Jak ty ustwiłes tego Maxtorka na cicha prace??Jaki program do tego uzyłes?? znalażlem programy do maxtorkow,do regulacji ich pracy ale do starszych modeli. A Maxtor fabrycznie ustwiony jest na tryb pracy normal a nie cichą!! Tez robiłem testy barak i maxtorka , i maxtorek wypadł lepiej... dlatego tez go sobie kupiłem... w domu jak zapuszczę przegrywanie to podam wynik... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Ja powiem ta...u mnie niezaleznie od trybu pracy (cichy glosny) czas kopiowania mam taki sam :) moze zmienia sie tylko czas dostepu ktory zmienilby znacznie wyniki przy kopiowaniu wielu a nie jednego pliku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 KRECIO, z tymi trzaskami spróbuj załadować patch do VIA - pci latency timer - najnowsza wersja to chyba 0.20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 KRECIO, z tymi trzaskami spróbuj załadować patch do VIA - pci latency timer - najnowsza wersja to chyba 0.20A skad to moge zassac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 daj na priva e-mail to Ci wyślę albo tu :arrow: http://www.networking.tzo.com/net/software/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 daj na priva e-mail to Ci wyślę albo tu :arrow: http://www.networking.tzo.com/net/software/ Juz zassalem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 No wiec tak ja mam Win2K zdaża się że kopiuje z 2 płyt CD jednocześnie na dysk i słucham muzy i jeszcze coś ciągne z netu i nic nie trzeszczy. Sprzętu też nie mam jakiegoś super hiper Duron 1GHZ Morgan płyta K7S5A, dźwięk SB Live i Hdd BIV 40 GB. No może Win 2K jest taki dobry :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...