Skocz do zawartości
Svd

Thermaltake SubZero 4G AMD - Proszę o opinie...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Proszę wszystkich, którzy mieli do czynienia z zestawem Thermaltake SubZero 4G o opinie. Na forum coś jest, ale mało konkretnego, producent też dosyć pokrętnie opisuje ten zestaw, a w sieci znalazłem jedną recke po polsku i drugą na jakimś zagranicznym serwerze. Przede wszystkich interesuje mnie jak się ten zestawik będzie spisywał z BARTONEM 2500+ podkręconym bez podnoszenia napięcia do 3200+ (producent zapewnia ze zestaw działa z procesorami do 3400+, mimo tego ze taki procesor oddaje więcej ciepła niż maksymalna moc ogniwa), i drugie jak jest ze skraplaniem się wody w kompie. Wkońcu przy jądrze ma panować temp. W okolicach 0C ??

Może ktoś używa tego zestawu w takiej konfiguracji jak ja pisze lub używał…

Zastanawiam się czy kupić Thermaltake SubZero 4G cena jest zachęcająca :D czy wybrać coś w stylu Thermaltake Silent Tower lub Thermaltake Tower 112 ??

Z góry dzięki za wszelką pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wpisz 4g w szukajce i znajdziesz kupe odpowiedzi o tym "cudzie" w tym duzo mojego autorstwa

wpisz 4g w szukajce i znajdziesz kupe odpowiedzi o tym "cudzie" w tym duzo mojego autorstwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !

Akurat wpisanie "4g" nic nie daje :wink: bo zadnych interesujacych odpowiedzi na moje pytania nie znalazlem.

Zanim zalozylem nowy temat wpisalem w wyszukiwarce na milion sposobow "Thermaltake SubZero 4G" i troche poczytalem aczkolwiek dalej nie mialem odpowiedzi na moje pytania, dlatego pytam. :D

Pozdrowienia,

Svd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi