Włodi Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Poszukuję kursu dla początkujących... Pomożecie mi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Google Włodi Google a tu masz chyba wszystko: http://3dstudiomax.toplista.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Szukaj tutoriali w necie, a jeśli nic nie znajdziesz to sam próbuj. Ja też zaczynałem metodą prób i błędów. Jeśli coś spartolisz, to będzie to najlepsza lekcja i już. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Na www.max3d.pl jest sporo tutoriali. Niektóre są łatwe inne trudniejsze, ale ogólnie wszystkie są ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...