Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Popatrzalem na test celka i athlona 1.2 Jednym z testowych programow byl wlasnie CPU mathmark. Ja mam na niekreconym wogole celeronie T 1.2 dokladnie 30.184 sekundy. Podkrece pozniej i zobacze ile to da. Mozna go sciagnac stad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Jezu znowu beznadziejny test syntetyczny typu sis soft sandra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 na mojej stronce znajdziesz wyniki celka 633 i pentium 866 oczywiscie podkręcone :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Jezu znowu beznadziejny test syntetyczny typu sis soft sandraNie trzeba mi tu takich wypowiedzi. Nie chcesz robic testu to nie rob. Pewnie i tak zrobisz w zaciszu swojego mieszkanka zeby se porownac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Nawet gdybym chciał to nie zrobie bo mi sie nie uruchamia . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 No panowie, robicie te testy czy jak ? Majdan - to zapodaj mi linka do jakiegos testu, ktory Tobie sie podoba. Ale cos nowego, nie tylko te 3dmarki i pcmarki. Oczywiscie do zbadania CPU bez grafy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 jak zwykle kaeres niedowartosciowany swoim gownainym prockiem wynajduje jakies glupie testy ktore w jakis tam sposob pokaza ze cel 1,2 bedzie leszpy od 1,2tb a tak wlasciwie nie jest! najlepiej porownac procki w 3damrku 2k1 i znowu kaeres bedzie mial dolek heheheh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Po podkreceniu do 1.52Ghz udalo mi sie osiagnac 23,547 s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Ja mam 14 sekund na 1700mhz niestety tylko tyle bo już na powietrzu jade :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Ja mam 14 sekund na 1700mhz niestety tylko tyle bo już na powietrzu jade :(No niezle, hmm 14 sekund. Bardzo fajny wynik. Czemu wczesniej nie chcial sie uruchomic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Wcześniej uruchamiałem go na win 98se a teraz na XP i poszedł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zaraz odpalę, ale dopiero jak zrobię wodne to będzie tak jak trzeba :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregos Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 15s na Xp1700@1,52Ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 15s na Xp1700@1,52GhzCholera ale macie wypasione wyniki. Jakiej wersji CPUmathmark uzywacie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Na Celku 1.2@1.44 jest 24s. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zaraz odpalę, ale dopiero jak zrobię wodne to będzie tak jak trzeba :lol:Odpal test na 1.5ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 W tym teście widać moc celerona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 W tym teście widać moc celerona :)Pentiawy tez tak slabo jada w nim. Pewnie cos z 3Dnow jestr zwiazane :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Ten test wykorzystuje komprocesor matematyczny który jest do [gluteus maximus] w p4 i p3 więc stąd te słaba wyniki chyba że mi sie coś po<span style="color:red;">[ciach!]</span>liło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 W tym teście widać moc celerona :)Pentiawy tez tak slabo jada w nim. Pewnie cos z 3Dnow jestr zwiazane :( Z 3dnow ten test niema chyba nic wspólnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 heh........ 13,76 tylko mam :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 W tym teście widać moc celerona :)Pentiawy tez tak slabo jada w nim. Pewnie cos z 3Dnow jestr zwiazane :( Z 3dnow ten test niema chyba nic wspólnego.Nie wiem. Moj brat na duronie 800 ma lepsze wyniki ode mnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 No to teraz widzisz potęge p3 i p4 z tym że p4 ratuje sse2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 W tym teście widać moc celerona :)Pentiawy tez tak slabo jada w nim. Pewnie cos z 3Dnow jestr zwiazane :( Z 3dnow ten test niema chyba nic wspólnego.Nie wiem. Moj brat na duronie 800 ma lepsze wyniki ode mnie :P No właśnie procki AMD amją lepsze wyniki od mocniejszych Intela. Coś podejrzany ten benchmark :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Intelowcy luknijcie tutaj http://www.tomshardware.pl/cpu/99q3/990823...ormance-06.html Jednostka zmiennoprzecinkowa jest do [gluteus maximus] w p3 [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Te testy wyjaśniają dlaczego celerony mają takie słabe wyniki w grach 3d Kiedy wreszcie zrozumiecie że celerony są już przestarzałe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Intelowcy luknijcie tutaj http://www.tomshardware.pl/cpu/99q3/990823...ormance-06.html Jednostka zmiennoprzecinkowa jest do [gluteus maximus] w p3 [/url] Gdzie sie objawia (w jakich programach) moc athlona przy operacjach zmiennoprzecinkowych ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Intelowcy luknijcie tutaj http://www.tomshardware.pl/cpu/99q3/990823...ormance-06.html Jednostka zmiennoprzecinkowa jest do [gluteus maximus] w p3 [/url] Gdzie sie objawia (w jakich programach) moc athlona przy operacjach zmiennoprzecinkowych ?Np. Właśnie w tym 3d studio max albo w grach 3d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Intelowcy luknijcie tutaj http://www.tomshardware.pl/cpu/99q3/990823...ormance-06.html Jednostka zmiennoprzecinkowa jest do [gluteus maximus] w p3 [/url] Gdzie sie objawia (w jakich programach) moc athlona przy operacjach zmiennoprzecinkowych ?Np. Właśnie w tym 3d studio max albo w grach 3dNie no, w grach napewno nie. Przeciez wyniki sa 2x gorsze w kazdym tescie. Jak i w tym mathmarku i 3d studiomax. W grach nie jest 2x mniej fps. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Bo w grach nie bierze udziału sam procesor tylko też karta graficzna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...