enigma_pl Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 mam do was pytanko: czy taka "gumka" da sie odblokowac mnoznik czy to tylko kolejny bubel na allegro.pl?? http://allegro.pl/show_item.php?item=27605417 http://allegro.pl/show_item.php?item=27544920 ps. jezeli nie gumka to czy zamiast lakieru srebrnego, dobra bedzie emalia srebrna?? [taka do malowania monet ;-) ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Tu nie chodzi o kolor ;) ważne zeby prąd przewodziło bo inaczej to mozesz sobie i w kolorach tęczy malować i i tak nic Ci to nie da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 ty no az tak lewy w tym temacie nie jestem... :? wiem ze prad musi przewodzic i dlatego sie pytam czy ktos probowal juz z emalia...?? ps. BARDZIEJ CHODZI MI O "GUMKI" A NIE O EMALIE DLATEGO NIECH KTOS SIE WYPOWIE KTO TEGO PROBOWAL!! PLZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 hm, teoretycznie powinno dzialac, ale takie same gumki to sa chyba w pilotach do telewizorow na przyklad... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 wiem, sa one takze w klakuratorach np... ale dla mnie 7 pln to nie jest az tak drogo, a tam jest [powinno byc] wszystko wymierzone ladnie... ponawiam pytanie: Czy one dzialaja??!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 działają, ale ten wydatek to bezsens, ja ostnio na targu kupiłem kalulator za 2 zeta i tam ci wystarczy na duuużo takich gumek, po co dawać gościowi zarobić ? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 aaa juz chyba wiem... one wygladaja mniej wiecej tak: | : | : | : | gdzie: | - przewodnik, : - izolacja ?? mnie [nie wiem czemu] wydawalo sie ze one sa jakos pozaginane... :? dobra szybko skoluje kalkurator i zobaczymy co z tego bedzie... :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Te gumki sa we wszytkich użądzneiach z wyświelaczami ciekłokrystalicznymi. ta aukcja to niezła sciema duzó łatwiej sobie samemu takie cos zrobić niż kupowac i kase wyżucać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 a te gumki w kalkulatorze sa takiej samej dlugosci jaka potrzeba ?:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 no i dupppa!! kupilem jak radziliscie kalkulator i gumka z niego niezbyt pasuje, tak mi sie przynajmniej wydaje... :/ oto fotosy i powiedzcie czy cos da sie z tego jeszcze zrobic!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 tamta guma chyba troche innaczej wyglada:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 działają, ale ten wydatek to bezsens, ja ostnio na targu kupiłem kalulator za 2 zeta i tam ci wystarczy na duuużo takich gumek, po co dawać gościowi zarobić ? :twisted: Te gumki sa we wszytkich użądzneiach z wyświelaczami ciekłokrystalicznymi. ta aukcja to niezła sciema duzó łatwiej sobie samemu takie cos zrobić niż kupowac i kase wyżucać bezsens, to sa wasze pomoce i tyle... juz 5 zlotych wydalem na goowniany kalkulator i nie mam zamiaru wiecej wydawac... kupie na allegro.pl i wyjdzie podobnie z tym ze nie bede musial schodzic psich targow i szukac tego badziewiu na 20 stoiskach... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 A niepomyśłałeś by przeciąć te gumki wzdłóż tego czarnego bo to to przewodzi prąd. a potem będziesz mieć doś szeroką gumke. Troche pomyóślunku i sie uda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 A co do gumek z allegro - Jeden z forumowiczuw sprzedaje takie cos na allegro ---> Giełda/sprzedam (To nie jest post sponsorowany :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 dziwna ta gumka w moim kalulatorze nie widziałem czegoś takiego, zresztą to co ja mam nie nazwałbym gumka, a tasiemką która ma paski na przemian przewodzące i nie przewodzące, a kalkulator coś drogi kupiłeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no13 Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 z sąsiadem tydzien temu kupilem na spolke od tego kolesia http://allegro.pl/show_item.php?item=27544920 , jedna dla mnie a dwie dla niego, jestem zadowolony i naprawde dobrze trzyma, 10 zl nie pieniadz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 To prędzej chodzi o te gumki od guziczków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Mówicie, że te gumki za 9.99 sztuk 3 są dobre? To se może dziabne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no13 Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Mówicie, że te gumki za 9.99 sztuk 3 są dobre? To se może dziabne. ja jestem zadowolony, tym bardziej ze są trzy, a to gowienko takie male ze moze sie zgubic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysoki Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 eh sory za lamerskie pytanie, ale w ktorym miejscu nalezy przykleic te gumki na procu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 A moze ma ktos zdjecie tej gumki? Chcialbym wiedziec jak ona dokladnie wyglada :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 kup lakier zwsze moze sie przydac do czegos innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Skoro o takich przyklejanych rzeczach mowa, co sądzicie o tej tasiemce - http://4max.com.pl/produkt.asp?id=609 ?? Bo mi po głowie chodzi, przydało by się do montowania radiatorów na ram w grafie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolciak Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Kombinowalem z takimi gomkami zanim pojawily sie na allegro. Próbowalem odblokowac mnoznik w palomino i po wielu prubach poszlem do sklepu i kupilem klej przewodzacy a po 10 minutach mialem odblokowany mnoznik. Gumka jest do bani ciezko ja zamontowac klej o niebo lepszy. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 no właśnie, jak ją zamontować?bo często lolki na allegro piszą żeby przykleić taśmą izolacyjną :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...