Skocz do zawartości
enigma_pl

Gumki Unlock i zmiana mnowznika AMD Palomino!! :?

Rekomendowane odpowiedzi

mam do was pytanko:

czy taka "gumka" da sie odblokowac mnoznik czy to tylko kolejny bubel na allegro.pl??

http://allegro.pl/show_item.php?item=27605417

http://allegro.pl/show_item.php?item=27544920

ps. jezeli nie gumka to czy zamiast lakieru srebrnego, dobra bedzie emalia srebrna?? [taka do malowania monet ;-) ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ty no az tak lewy w tym temacie nie jestem... :?

wiem ze prad musi przewodzic i dlatego sie pytam czy ktos probowal juz z emalia...??

ps. BARDZIEJ CHODZI MI O "GUMKI" A NIE O EMALIE DLATEGO NIECH KTOS SIE WYPOWIE KTO TEGO PROBOWAL!! PLZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaa juz chyba wiem...

one wygladaja mniej wiecej tak:

| : | : | : |

gdzie: | - przewodnik, : - izolacja ??

mnie [nie wiem czemu] wydawalo sie ze one sa jakos pozaginane... :?

dobra szybko skoluje kalkurator i zobaczymy co z tego bedzie... :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te gumki sa we wszytkich użądzneiach z wyświelaczami ciekłokrystalicznymi. ta aukcja to niezła sciema duzó łatwiej sobie samemu takie cos zrobić niż kupowac i kase wyżucać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

działają, ale ten wydatek to bezsens, ja ostnio na targu kupiłem kalulator za 2 zeta i tam ci wystarczy na duuużo takich gumek, po co dawać gościowi zarobić ? :twisted:

Te gumki sa we wszytkich użądzneiach z wyświelaczami ciekłokrystalicznymi. ta aukcja to niezła sciema duzó łatwiej sobie samemu takie cos zrobić niż kupowac i kase wyżucać

bezsens, to sa wasze pomoce i tyle...

juz 5 zlotych wydalem na goowniany kalkulator i nie mam zamiaru wiecej wydawac...

kupie na allegro.pl i wyjdzie podobnie z tym ze nie bede musial schodzic psich targow i szukac tego badziewiu na 20 stoiskach... :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A niepomyśłałeś by przeciąć te gumki wzdłóż tego czarnego bo to to przewodzi prąd. a potem będziesz mieć doś szeroką gumke. Troche pomyóślunku i sie uda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziwna ta gumka w moim kalulatorze nie widziałem czegoś takiego, zresztą to co ja mam nie nazwałbym gumka, a tasiemką która ma paski na przemian przewodzące i nie przewodzące, a kalkulator coś drogi kupiłeś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kombinowalem z takimi gomkami zanim pojawily sie na allegro. Próbowalem odblokowac mnoznik w palomino i po wielu prubach poszlem do sklepu i kupilem klej przewodzacy a po 10 minutach mialem odblokowany mnoznik. Gumka jest do bani ciezko ja zamontowac klej o niebo lepszy. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie, jak ją zamontować?bo często lolki na allegro piszą żeby przykleić taśmą izolacyjną :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...